Nicole Kidman, transformare surprinzătoare: Vedeta e de nerecunoscut

de Daniel Dumitrescu, 1 Noiembrie 2017

Nicole Kidman are apariţii strălucitoare, dar poate deveni de nerecunoscut când un rol îi impune o schimbare importantă


La începutul lunii octombrie, actriţa australiană a şocat printr-un gest neaşteptat pe care l-a făcut la gala premiilor Emmy. Kidman l-a sărutat pe buze pe Alexander Skarsgård, în văzul tuturor şi la doi paşi de Keith Urban, care o aplauda.

Totul s-a petrecut după ce Alexander a coborât de pe scenă, unde i s-a înmânat premiul pentru cel mai bun rol secundar masculin într-o miniserie; în timp ce actorul în vârstă de 41 de ani se îndrepta spre locul lui, Nicole l-a sărutat afectuos pe buze, punându-şi ambele palme pe obrajii lui. Soţul actriţei, Keith Urban, aplauda zâmbind imperturbabil momentul, dar e greu de crezut că se aştepta la acest gest.

Invitată la emisiunea "The Graham Norton Show", Nicole a încercat să povestească ce a fost cu sărutul care a surprins audienţa. "Am un soţ minunat, care mă susţine, pe care-l iubesc mai mult ca orice pe lume. Cu Alex a fost un sărut pentru a-l felicita, iar el este precum un manechin", a spus ea. Publicul a început să râdă, iar Nicole Kidman, stânjenită, a revenit: "Adică nu am vrut să spun manechin! Gata! Am terminat, nu mai spun nimic" a spus vedeta, ridicând mâinile, în semn de apărare.

Actriţă şi producătoare de film cu dublă cetăţenie, australiană şi americană, Nicole Kidman s-a născut pe 20 iunie 1967. Considerată una dintre cele mai talentate actriţe ale generaţiei sale şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, ea este celebră pentru rolurile interpretate în filme precum "To Die For" (1995), de Gus Van Sant, "Eyes Wide Shut" (1999) - ultimul film al regizorului Stanley Kubrick -, "Moulin Rouge" - care i-a adus prima nominalizare la Oscar -, "The Others" (2001), de Alejandro Amenábar.

Pentru interpretarea scriitoarei Virginia Woolf în filmul "The Hours" (2002), Kidman a câştigat premiul Oscar, Globul de Aur, BAFTA şi Ursul de argint pentru cea mai bună actriţă la Berlin.

După acel rol, Nicole Kidman a devenit una dintre cele mai cunoscute şi cel mai bine plătite actriţe de la Hollywood.

Ea a lucrat cu unii dintre cei mai talentaţi regizori ai lumii şi a experimentat diverse genuri cinematografice, precum drama istorică "Cold Mountain" (2003), drama teatrală "Dogville" (2003), thrillerul politic "The Interpreter" (2005) şi fresca cinematografică "Australia" (2008). Interpretările din drama "Birth" (2004) şi thrillerul "Paperboy" (2012) i-au adus nominalizări la Globul de Aur.

În 2011, Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar pentru evoluţia din filmul "Rabbit Hole", iar în anul următor a primit prima sa nominalizare la Primetime Emmy Awards pentru rolul Martha Gellhorn din lungmetrajul TV "Hemingway & Gellhorn".

Nicole Kidman a fost din nou nominalizată la Oscar în 2017 la categoria "cea mai bună actriţă în rol secundar" pentru evoluţia sa din filmul "Lion".


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod