Nicole Kidman, regina eleganţei: Vedeta a avut cea mai interesantă rochie de la Cannes

Fosta soţie a lui Tom Cruise i-a hipnotizat pe fotografi cu o apariţie fabuloasă

ă"The Killing Of A Sacred Deer" este un thriller-horror psihologic care urmăreşte povestea unui chirurg renumit, interpretat de Colin Farrell, care primeşte în familia sa un adolescent. În scurt timp, acţiunile acestuia devin din ce în ce mai sinistre, iar doctorul este obligat să ia o decizie teribilă.

Filmul regizat de Yorgos Lanthimos include şi câteva scene de sex care îi au ca protagonişti pe Nicole Kidman şi Colin Farrell şi a fost selectat pentru a concura pentru trofeul Palme d'Or.

Lansarea în cinematografe este prevăzută pentru 3 noiembrie.

Întrebată într-un show de televiziune în care a fost invitată, săptămâna trecută, împreună cu soţul ei, Keith Urban, despre "scenele tari" cu Colin Farrell, Nicole a făcut trimitere la o altă producţie în care a jucat cu actorul irlandez şi care va avea premiera tot la Cannes, "The Beguiled", în care cei doi apar într-o cadă plină cu spumă. "Ţinând cont de ceea ce am făcut în <<The Killing Of A Sacred Deer>>, asta a fost nimic.
Putem să trecem mai departe? Soţul meu e aici!"
, a glumit ea.

Graham Norton, gazda show-ului, a întrebat-o şi despre ţinutele pe care urma să le poarte la Cannes. "Mă pregătesc, dar mai degrabă voi împacheta ce am şi sper că va fi bine", a răspuns vedeta.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod