Momentul în care Michelle Obama află că arde Notre-Dame: Soția lui Barack Obama se afla într-o croazieră pe Senna - FOTO

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite a fost fotografiată în timp ce afla șocată despre incendiul de la Catedrala Notre-Dame. Michelle Obama și-a pierdut zâmbetul când a văzut imaginile pe telefonul mobil.

Michelle Obama se afla luni într-o croazieră idilică, pe un vaporaș care plutea pe Senna, înconjurată de mai mulți invitați cu care lua masa, când a izbucnit incendiul de la Notre-Dame. Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite urcase la bordul vaporașului de la Turnul Eiffel și urma să-și petreacă seara cu o plimbare superbă de-a lungul râului care străbate capitala Franței.

Michelle Obama a fost fotografiată în timp ce zâmbea relaxată, cu un pahar cu vin alb în mână, pe acoperiușul vasului de lux, admirând monumentele emblematice ale Parisului.

Însă starea ei de spirit s-a schimbat radical în clipa în care au apărut știrile despre incendiul de Notre-Dame.

La un moment dat, Michelle privit imaginile de la fața locului pe telefonul unuia dintre invitați, iar chipul ei trăda surprinderea și îngrijorarea care au cuprins-o.

Pe măsură de flăcările se extindeau și veștile deveneau tot mai alarmante, grupul era tot mai șocat, iar căpitanul vasului a decis să scurteze croaziera. În timp ce se îndreptau spre capătul cursei a continuat așa cum era prevăzut, dar era clar că atmosfera a fost compromisă de vestea teribilă.

Aflată la Paris pentru a-și promova cartea lansată recent, "Becoming", Michelle Obama a scris ulterior pe Twitter că inima sa este aproape de poporul francez și a postat o imagine în care apărea cu soțul ei, Barack Obama, și cele două fiice în timpul unei vizite la Notre-Dame, aprinzând lumănări în catedrală.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod