Momentul în care Michelle Obama află că arde Notre-Dame: Soția lui Barack Obama se afla într-o croazieră pe Senna - FOTO

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite a fost fotografiată în timp ce afla șocată despre incendiul de la Catedrala Notre-Dame. Michelle Obama și-a pierdut zâmbetul când a văzut imaginile pe telefonul mobil.

Michelle Obama se afla luni într-o croazieră idilică, pe un vaporaș care plutea pe Senna, înconjurată de mai mulți invitați cu care lua masa, când a izbucnit incendiul de la Notre-Dame. Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite urcase la bordul vaporașului de la Turnul Eiffel și urma să-și petreacă seara cu o plimbare superbă de-a lungul râului care străbate capitala Franței.

Michelle Obama a fost fotografiată în timp ce zâmbea relaxată, cu un pahar cu vin alb în mână, pe acoperiușul vasului de lux, admirând monumentele emblematice ale Parisului.

Însă starea ei de spirit s-a schimbat radical în clipa în care au apărut știrile despre incendiul de Notre-Dame.

La un moment dat, Michelle privit imaginile de la fața locului pe telefonul unuia dintre invitați, iar chipul ei trăda surprinderea și îngrijorarea care au cuprins-o.

Pe măsură de flăcările se extindeau și veștile deveneau tot mai alarmante, grupul era tot mai șocat, iar căpitanul vasului a decis să scurteze croaziera. În timp ce se îndreptau spre capătul cursei a continuat așa cum era prevăzut, dar era clar că atmosfera a fost compromisă de vestea teribilă.

Aflată la Paris pentru a-și promova cartea lansată recent, "Becoming", Michelle Obama a scris ulterior pe Twitter că inima sa este aproape de poporul francez și a postat o imagine în care apărea cu soțul ei, Barack Obama, și cele două fiice în timpul unei vizite la Notre-Dame, aprinzând lumănări în catedrală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod