Melanie Griffith vinde cabana de schi pe care a cumpărat-o cu Antonio Banderas: I-a luat 4 ani ca să scape de ea

Actrița a reușit, în sfârșit, să dea cabana cu șapte dormitoare pe care o deținea cu Baderas, la patru ani după ce a scos-o la vânzare.

Griffith, în vârstă de 61 de ani, a scos la vânzare în 2015 cabana din stațiunea de schi Aspen după despărțirea de Antonio Banderas, cu care a fost căsătorită timp de 19 ani. Clădirea ridicată în Munții Colorado s-a vândut abia după patru ani, cu prețul de patru milioane de dolari, relatează Daily Mail.

Noul proprietar deține acum o proprietate cu o suprafață de 8.000 de metri pătrați și cu o priveliște superbă a munților Aspen, o zonă superbă pentru schi pe care localnicii o numesc Ajax.

Ferită de civilizație și departe de orice șosea, cabana este accesibilă doar cu snowmobilul, cu teleschiul sau cu telegondola și oferă intimitate, liniște și toată libertatea de care ai nevoie dacă vrei să te retragi din tumultul orașului.

Cu un living larg, cu ferestre mari, din podea până în tavan, construcția beneficiază de multă lumină naturală și poți admira peisajul pitoresc, inclusiv masivul Aspen Highlands Ridge, situat la 20 de minute de mers cu mașina dinspre centrul stațiunii, scrie ziarul britanic.

Pentru a-i sublinia mai mult caracterul rustic, cabana a fost construită cu materiale procurate de pe plan local. Livingul cu pereți, podea și tavan din lemn include și bucătăria în stil open space și un cămin impresionant, realizat din piatră, care oferă toată căldura necesară după o zi petrecută pe pârtie.
Totodată, acesta desparte livingul de zona în care se servește masa.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod