Mihaela Rădulescu: Cum să ai un fund care să cucerească internetul

Încântată de succesul pe care l-a înregistrat imaginea sexy pe care iubitul ei a postat-o pe blogul său, vedeta dezvăluie cum reuşeşte să arate atât de bine.

Mihaela Rădulescu obişnuieşte să-şi ţină admiratorii, dar şi "inamicii", la curent cu felul în care arată şi cu stilul ei de viaţă, în care sportul şi dieta au un rol foarte important. Dar la fotografia îndrăzneaţă în care apare cu posteriorul gol nu se aştepta nimeni!

După ce Felix Baumgartner a postat pe site-ul lui cea mai sexy imagine pe care Mihaela Rădulescu a făcut-o vreodată, reţelele de socializare şi tabloidele au stârnit o adevărată isterie. La 45 de ani, vedeta are un fund bombat, tonifiat, pentru care a primit o mulţime de aprecieri.

"E o poză artistică, făcută de un bărbat îndrăgostit... Ador... fotograful!", a spus ea despre imaginea care a devenit virală.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ramina pe 29 Ian 2016, 17:22
    Obsedata

    ... de popularitate,ai devenit mai mult decat penibila. In aceasta postura nu mai ai dreptul sa critici alte pitipoance,pentru ca tun esti varful de lance. Te-ai gandit vreodata ,ca baiatul acum destul de mare ( sper ca e capabil sa judece anumite lucruri) va fi frustat de postarile tale.Esti totusi mama lui si pozezi goala. Cui dracului crezi ca ii pasa cum arati si ce naiba faci tu in timpul tau liber. Ce-ai fi zis daca iti vedeai tatal gol pusca intr-o piscina ,la varsta pe care o are fiul tau ? Nu ar fi trebuit sa ai niciodata custodia copilului tau. Cel putin fostul tau sot are decenta de a nu se expune public !Moldova ramane tot Modova! Niste parasute !

    0
    1

  • XYZ pe 29 Ian 2016, 15:15
    CRED

    ....ca orice alt comentariu e de prisos. Baiatul tau va fi deosebit de incintat sa vada, atunci cind va creste, adevarata fata a "mamei" lui....

    3
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod