Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, la masă în familie: Imagini de colecție cu cele 4 generații ale „clanului“

Cele patru generații ale familiei Douglas s-au strâns la masă duminică


Cameron a fost eliberat în 2016, iar un an mai târziu a devenit tată. După ieșirea din penitenciar, Cameron a dezvăluit că tatăl său și mama vitregă, Catherine Zeta-Jones, nu l-au abandonat niciodată. "Familia nu m-a abandonat niciodată, nici măcar pentru o secundă. Catherine vine din Țara Galilor și și-a croit drumul spre vârf cu talent și determinare. Niciodată nu se lasă și nu m-a abandonat.

Dragostea familiei mele m-a ajutat să trec prin cele mai grele zile", a spus el.

La masa de duminică au venit și frații lui Michael, Peter (63 de ani) și Joel, precum și fiul lui Peter, Jason (16 ani).

Kelsey a scris alături de o fotografie: "O masă cu figuri puternice, foame mare și dragoste pentru atenție (...) - pozele de familie sunt tari."

La rândul său, Cameron a scris lângă imaginea pe care a postat-o: #Familyfirst, alături de trei inimioare.

Michael Douglas și Zeta-Jones își vor sărbători în acest an a 19-a aniversare a căsniciei lor.
Cei doi s-au cunoscut la festivalul de film, Deauville, în august 1998. Actorul Danny DeVito le-a făcut cunoștință. Ei au devenit părinții lui Dylan în august 2000, iar trei luni mai târziu, în noiembrie 2000, cei doi actori s-au căsătorit la New York, după finalizarea divorțului lui Michael Douglas de prima lui soție, Diandra. Fiica lor, Carys, a venit pe lume în aprilie 2003.



Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod