Exemplu de modestie în familia regală a Danemarcei: Cum și-au petrecut vacanța Prințesa Mary și familia sa

Prințesa Mary, Prințul Frederik și copiii lor și-au petrecut vacanța în țară, făcând lucruri pe care le-ar prefera orice familie obișnuită.

Ai crede că vacanța unei familii de prinți nu poate fi decât foarte scumpă, musai în condiții de lux și să includă o destinație exotică. Însă noua generație de prinți preferă un stil de viață mai puțin costisitor, mai responsabil față de oamenii obișnuiți și de mediu și mai puțin înclinat către opulență. În această tendință se disting Prințesa Mary a Danemarcei și soțul său, Prințul Frederik, un cuplu foarte popular, apreciat pentru stilul de viață simplu. Vacanțele lor nu fac excepție de la această linie: n-o să-i vezi niciodată pe acești oameni dându-se în spectacol, etalându-și puterea și bogăția sau preluând stilul glamour al unor staruri!

Prințesa în vârstă de 47 de ani a postat pe Instagram mai multe fotografii cu familia sa, făcute în timpul vacanței pe care au petrecut-o în țară.

Împreună cu copiii - Prințul Christian (12 ani), Prințesa Isabella (11 ani) și gemenii lor, Prințul Vincent și Prințesa Josephine (7 ani) - Mary și Frederik s-au îmbarcat pe vasul regal de agrement și s-au plimbat cu șalupa în zona Kongsøre.
Copiii au fost foarte încântați de această experiență. Pasionat de navigație, Prințul Frederik a condus șalupa, iar Christian a făcut un salt impresionant în apele oceanului, aruncându-se de la înălțime, de pe o platformă a vasului cu care au călătorit.

A doua zi, Prințesa Mary și Prințul Frederik au fost fotografiați în timp ce admirau de pe puntea vasului apusul soarelui.
Ca de obicei, prințesa născută în Australia arăta splendid, notează Daily Mail.

Înainte de a se plimba cu șalupa, familia a participat la o cursă cu obstacole, iar băieții, laolaltă cu tatăl lor, s-au implicat serios, vopsindu-și fețele în verde, ca niște soldați din trupele de desant. Îmbrăcați în echipament sportiv, toți au pus umărul fără a crâcni pentru a depăși probele solicitante.

Nici fetele nu s-au lăsat mai prejos: cu o șapcă în culori de camuflaj pe cap, Prințesa Isabella s-a cățărat pe o frânghie, dovedindu-și ambiția. Înainte de a începe aventura, sora sa mai mică, Josephine, dar și mama ei s-au echipat la fel, cu șepci roșii, colanți, hanorace și încălțăminte de sport, fiecare având în spate un rucsac.
"A fost o experiență grozavă să ieșim pe teren cu familia, să găsim obiecte folosind hărțile și să depășim obstacolele", a scris prințesa pe Instagram.

Familia prinților danezi și-a continuat vacanța cu activități distractive și educative, printre care s-au numărat participarea la ateliere de fabricare a sticlei și de dulgherie. "Ne-am încercat mâna la fabricarea sticlei la atelierul Backhaus-Brown și Glassmedjen și, de asemenea, am vizitat atelierul de dulgherie Egeværk", a scris Prințesa Mary. "Am trecut și pe la casa exploratorului polar Knud Rasmussen.
I-ar fi putut spune soțului meu multe povești despre copii. A fost o zi minunată"
, a adăugat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod