Mariah Carey, amintiri din copilărie: „Nu-mi puteam imagina să am un dolar când eram copil, n-aveam bani“

Vedeta în vârstă de 49 de ani încearcă să-și țină gemenii cu picioarele pe pământ. Ea și-a amintit de copilăria sa, când nu avea bani.

E foarte greu, când ai tot ce-și dorești și te-ai obișnuit să trăiești în lux, să le ceri copiilor tăi să fie modești și să învețe valoarea reală a banilor. Iar pentru Mariah Carey e de două ori mai greu, ea însăși fiind reucunoscută pentru cheltuielile mari pe care le face. Vedeta a mărturisit că încearcă să-și țină sub control copiii în vârstă de opt ani, Monroe și Morroccan Scott.

Conștientă de faptul că gemenii au o copilărie total diferită de a ei, artista este mulțumită că acestora nu le lipsește nimic, dar simte și marea provocare a creșterii lor într-un set de valori corecte.

"E greu, dar încerc să-i țin cu picioarele pe pământ, ca să nu creadă că primesc totul pe tavă", a declarat Mariah Carey pentru People. "Da, ei zic <<vreau asta>>, iar eu le zic: <<Îmi ceri ceva care costă 20 de dolari>>. Când eu eram copil nu-mi puteam imagina să am un dolar, fiindcă nu aveam bani. Așa că ei trebuie să aprecieze lucrurile astea", a mai spus cântăreața.

Mariah Carey are doi gemeni, Moroccan Scott Cannon şi Monroe Cannon, cu fostul ei soţ, Nick Cannon, cu care a fost căsătorită timp de opt ani, din 2008 până în 2016.
Ea a mai fost căsătorită cu Tommy Mottola, între 1993 şi 1998. Artista are acum o relaţie cu dansatorul Bryan Tanaka (36 de ani).

Renumită pentru stilul ei cheltuitor, cântăreața americană a devenit dependentă de luxul opulent, iar acest mod de viață pare să-i fi contaminat și pe copiii ei. Anul trecut, artista a descoperit că fiul ei, Moroccan, i-a folosit cardul pentru a cumpăra online un câine, cheltuind încă 5.000 de dolari pe site-ul Amazon.

Mariah a povestit întâmplarea în iunie 2018, în emisiunea de televiziune Jimmy Kimmel Live, spunând că fiul ei este un mic geniu în domeniul tehnologiei şi că pare să fi scăpat de sub control.
"Trebuie să-i verific iPad-urile... a cheltuit 5.000 de dolari pe Amazon. Ştie tot. Noaptea trecută, când era cu Nick, a cumpărat un câine. Ăştia cu câinele au sunat şi ne-au anunţat că e pregătit de livrare", a povestit vedete amuzată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod