Alexandru Cumpănaşu nu se poate împăca cu moartea nepoatei sale: „Nu cred că Dincă e criminalul Alexandrei“

Alexandru Cumpănaşu a declarat, marţi, la sediul DIICOT, că nu crede că Gheorghe Dincă este criminalul nepoatei sale, întrucât acesta nici măcar nu era în casă la ora la care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra Măceşanu vorbind la telefon cu Poliţia.
"Nu vreau să întru în paranoia să cred că este un mare complot, pot spune doar atât, este o chestiune de logică elementară. Bineînţeles că eu am început această declaraţie de astăzi spunând un lucru pe care mi-l asum şi pe care nu cred că e uşor de spus, că eu nu cred că Dincă este criminalul Alexandrei. De ce spun asta? Nu pentru că am vreo simpatie faţă de animalul asta, care cred că a făcut multe la viaţa lui şi a omorât mulţi oameni, ci pentru că nu are niciun sens şi nicio logică", a declarat Alexandru Cumpănaşu, la sediul DIICOT.

Cumpănaşu susţine că Gheorghe Dincă nu era în casă în momentul în care se presupune că ar fi prins-o pe Alexandra vorbind la telefon cu Poliţia şi că, de aceea, nu mai crede în această ipoteză.
"Dacă acest om, acest animal, acest individ, această vieţuitoare a aflat, a prins în fapt victima vorbind la Poliţie, indiferent de cum a prins-o vorbind cu poliţiştii vorbind la 112, oameni buni, pe bune, acum s-a apucat să facă focul în curte, adică nu are sens nimic. Pe lângă faptul dovedit că la ora la care se presupune că a intrat şi a găsit-o pe Alexandra vorbind la telefon, el nu era acolo, deci nu mai există dubiu cu privire la asta. Nu cred că cineva mai are dubii, doar să ne explice procurorii cum era, poate că între timp s-a inventat teleportarea, a inventat-o Dincă în pivniţă, din punctul meu de vedere, şi vă spun foarte serios, nu cred nicio secundă în povestea Dincă criminalul Alexandrei.
Din punctul meu de vedere, omul asta a plecat să facă loc şi pentru a lăsa alţi complici să o ia pe Alexandra să o mute de acolo şi să se mişte rapid"
, a declarat el.

Alexandru Cumpănaşu a mai spus că teoria sa este susţinută de faptul că Gheorghe Dincă a lăsat la vedere efecte personale de-ale Alexandrei, precum inelul, ceea ce un criminal nu ar fi făcut. "Nu există aşa ceva. Eu varianta asta nu o să o accept", a spus acesta.

Cumpănaşu a avut o întrevedere marţi dimineaţă la Avocatul Poporului şi urmează să se întâlnească, tot marţi, de la ora 17.00, la STS. "La ora 17, voi avea o întâlnire cu şeful STS tocmai pentru a vedea de ce sistemul AML nu a fost implementat până în prezent şi ce implicaţii tehnice are acest lucru asupra vieţilor, inclusiv a Alexandrei", a declarat Cumpănaşu.

Cercetările au fost reluate, marţi, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, aceasta fiind a treia săptămână în care se fac verificări de către specialişti.
Marţi, la locuinţa lui Dincă a fost dus un buldoexcavator, însă deocamdată nu se ştie dacă acesta va fi folosit sau nu pentru spargerea gropilor betonate.

Surse din anchetă au declarat, pentru Mediafax, că de miercuri anchetatorii ar putea folosi aparatură specială pentru scanat solul, astfel încât să poată descoperi şi alte probe posibil îngropate sub pământ sau în gropile betonate.

La cercetările din casa şi curtea sa participă şi Gheorghe Dincă, bărbatul care a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceşanu (15 ani) şi Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a ars cadavrele.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod