Gheorghe Dincă, un criminal perfid. Avocatul familiei Luizei Melencu: „E ca un joc de şah. Pur şi simplu el joacă pe o tablă de şah şi mută pionii“

Avocatul Tonel Pop, care reprezintă familia Luizei, spune că are suspiciunea că probele găsite recent în pădurea de la lângă Caracal „nu au fost poziţionate acolo de câteva luni”. Cenuşa şi oasele erau aruncate pe iarbă, iar peste ele ar fi trebuit să crească vegetaţia, spune el.

Întrebat, miercuri, la Caracal, dacă Gheorghe Dincă a dat explicaţii în privinţa grotelor de pe proprietatea sa, avocatul Tonel Pop a spus că a cerut atât în scris, cât şi verbal aceste explicaţii, deoarece săpăturile ar costa foarte mult, iar Dincă ar trebui să spună unde să fie făcute.

Întrebat ce a spus Dincă despre aceste grote, avocatul a răspuns: „Încă nu ştim exact, nu am fost de faţă. El este foarte bine organizat, este alimentat cu sfaturi juridice.”

Referitor la dezvăluirile făcute de suspect, avocatul a afirmat: „E ca un joc de şah.

Pur şi simplu el joacă pe o tablă de şah şi mută pionii, să vedem ce face cu regele. Cred că a vrut să dea şah-mat prin a doua dezvăluire, să găsească al doilea cadavru şi dosarul să se închidă. Având două persoane dispărute, nu mai avem pe cine căuta, pentru că dacă iese ADN-ul ca fiind al Luizei şi nu al Alexandrei, procurorii şi poate şi alţi binevoitori vor zice <ecuaţia este închisă, de ce să săpăm, de ce să spargem, de ce să ne coste 100 - 200.000 de euro, pe cine căutăm? Închidem.
La revedere>.”


Întrebat dacă este adevărat că există un zid proaspăt făcut în casa lui Dincă, avocatul a spus că sunt mai multe ziduri proaspete şi tencuieli proaspete. Totodată, Pop a afirmat că nu i se pare în regulă că Parchetul a anunţat moartea Alexandrei în condiţiile în care rezultatele erau preliminare, iar IML nu dăduse un raport final.

Avocatul a afirmat că primeşte ameninţări şi a făcut apel la opinia publică să se facă presiune în aşa fel încât cazul să nu fie închis: „Mă sună tot felul de indivizi să mă opresc, mă întreabă cum îndrăznesc eu să spun să se ducă după o înregistrare că Parchetul nu o are.
Este o înregistrare, pentru că eu am spus eu că există, este filmat exact momentul când Alexandra a fost împinsă în maşină şi legată, este în spatele liceului şi a fost o cameră de luat vederi la o anumită casă particulară, atunci s-au dus şi au ridicat această înregistrare şi am văzut tot felul de trepăduşi care pun presiune să nu mai dau informaţii.”

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod