Gheorghe Dincă, un criminal perfid. Avocatul familiei Luizei Melencu: „E ca un joc de şah. Pur şi simplu el joacă pe o tablă de şah şi mută pionii“

Cercetările continuă la casa lui Dincă și în locurile în care acesta a spus că a aruncat rămășițele umane


În privința percheziţiilor informatice, avocatul a declarat că se încearcă prin toate mijloacele să ştim cât mai puţin. ”Avem trei telefoane ale lui, avem un laptop performant, avem un aparat foto deosebit de performant, pe care nu poate să îl folosească decât unul care e pasionat. (...) Să vină Parchetul şi să ne spună, în măsura în care poate, ce este acolo, să aflăm şi noi.

Problema este că au făcut aceste copii, au copiat, dar nu ne arată ce este înăuntru. Adică au copiat, dar nu le deschid”, a spus Pop.

De asemenea, în privinţa probelor, avocatul a spus a spus că cenuşa şi oasele erau aruncate pe iarbă, iar peste ele ar fi trebuit să crească iarba: „Am această suspiciune, că acele probe nu au fost poziţionate acolo de câteva luni de zile.”

Avocatul a adăugat că a asistat la găsirea acestor probe, aflate într-o zonă în care cenuşa şi oasele au fost aruncate jos, pe iarbă.
Acolo mai erau doi saci, introduşi unul în celălalt, la 6-7 metri distanţă: „Deci osemintele şi cenuşa erau într-un loc, iar sacii într-un alt loc, foarte greu de penetrat, cu foarte mulţi ţepi. Nimeni nu ar fi intrat acolo.”

Întrebat dacă acele probe puteau rezista acolo după ce a plouat, avocatul a răspuns: „Din punctul meu de vedere, dacă acele urmă de cenuşă şi acele resturi de oase calcinate ar fi stat acolo de când spune criminalul, respectiv câteva luni, pentru că se sugerează că imediat ar fi omorât-o pe Luiza, în mod clar acolo ar fi trebuit să fie astupate de vegetaţie, adică să crească iarba peste ele, să le acopere de noroi, de ploi.
Sacii păreau destul de curaţi, nu erau cu apă, cu noroi şi nici acea cenuşă nu părea de mult acolo. Va trebui analizat toate chiar de biologi în cât timp creşte iarba peste acea cenuşă. Am această suspiciune, că acele probe nu au fost poziţionate acolo de câteva luni.”

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că Gheorghe Dincă ar fi primit bani prin transferuri bancare. Pentru a afla dacă există o legătură între aceste sume de bani şi comiterea uor infracţiuni, anchetatorii verifică operaţiunile bancare.

Anchetatorii au mers şi miercuri la casa lui Gheorghe Dincă, pentru a căuta noi probe.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod