Tori Spelling a rămas „mască“: Întrebarea-șoc la care a fost nevoită să răspundă într-o emisiune

Moment jenant pentru vedeta din „Beverly Hills 90210“ într-o emisiune televizată. Tori Spelling a fost luată prin surprindere de o întrebare-șoc.

Pentru oamenii obișnuiți, facturile sunt de multe ori un coșmar. Dar nu te-ai aștepta ca asta să fie o problemă pentru o vedetă. Tori Spelling a ajuns, însă, în această situație și a văzut cum e să nu-ți ajungă banii. Mai rău decât atât, a trăit și umilința de a fi judecată pentru asta.

Actrița în vârstă de 46 de ani s-a trezit într-o situație stânjenitoare în timp ce participa la o emisiune a postului american de televiziune Fox 5 NY împreună cu prietena și colega sa, Jennie Garth (47 de ani). La un moment dat, gazda programului, Rosanna Scotto, a chestionat-o despre problemele ei financiare, subiect despre care presa a relatat în mai multe rânduri.

Tori Spelling a răspuns: "E o alegere pe care am făcut-o și la care lucrăm împreună ca să o rezolvăm. Sunt multe speculații și presei îi place să vorbească despre asta."

Apoi a venit întrebarea de baraj: "Poți să-și plătești facturile?". Poate că multe vedete ar fi părăsit imediat studioul, dar Tori a fost, probabil, prea surprinsă ca să reacționeze. A reușit, însă, să dea replica: "Dacă pot să-mi plătesc facturile? Da, mulțumesc. Pot", a spus ea, vizibil deranjată.

Însă asta nu a fost tot. Prezentatoarea a continuat "să o toace", lovind-o cu altă întrebare foarte dură: "Iar această emisiune te va ajuta să mai bagi niște bani în buzunar, corect?".
Tori a rămas cu gura căscată, în timp ce prietena ei a izbucnit într-un râs nervos, spunând: "Interesant!".

Tori a întors situația în favoarea sa, spunându-i prietenei sale că ar folosi și ea acest gen de a face emisiuni. La sfârșit, prezentatoarea i-a cerut scuze pentru că a făcut-o să se simtă ofensată, dar actrița, vizibil supărată, i-a spus că are "obrazul gros".

Vedeta a ajuns în această situație după mai mulți ani în care problemele sale financiare s-au agravat și au devenit subiectul tabloidelor. Tori și soțul ei, Dean McDermott, au refuzat să recunoască și să plătească o datorie de 220.000 de dolari.
Cei doi au primit la începutul lunii februarie un ordin de examinare fiscală, o procedură impusă de City National Bank pentru datoria de 205.000 de dolari pe care ei refuză să o achite.

Conform ET, procedura legală face parte din procesul prin care City National Bank încearcă să-și recupereze banii. Astfel, toate bunurile și veniturile cuplului vor fi analizate și prezentate apoi instanței, în încercarea companiei de a justifica un ordin de executare pe numele celor doi. Până acum, cu tot cu penalități, datoria acumulată de ei a ajuns la 219.796 dolari.

Prin această procedură, Spelling și McDermott vor fi nevoiți să se prezinte la tribunal pentru ca banca să decidă cum va colecta banii.
Dacă nu se prezintă la înfățișare, ei ar putea fi arestați pentru sfidarea instanței.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod