Alexandra Stan bătaie Marcel Prodan

Lecţia Alexandrei Stan: Ce trebuie să facă o femeie bătută

Marcel Prodan
Marcel Prodan începe să înţeleagă ce înseamnă o femeie puternică


Faptul că acum şi-a revenit nu înseamnă că a uitat prin ce a trecut. Alexandra Stan nu renunţă la lupta în instanţă pe care o duce cu Marcel Prodan şi vrea ca fostul ei impresar să plătească pentru ce i-a făcut în urmă cu trei ani. La ultima sentinţă, Marcel Prodan a primit 7 luni de închisoare cu suspendare şi obligaţia de a-i plăti artistei despăgubiri uma de 193 de euro reprezentând îngrijiri medicale şi daune morale în valoare de 10.000 de euro.



Alexandra este nemulţumită de această decizie şi va face apel. "Pe data de 9 iulie voi face apel. Pe mine m-a afectat şi fizic, şi emoţional şi profesional şi vreau să cer mai mult de la instanţă. Chiar am investit foarte mult în imagine, ca să recuperez, chiar am avut probleme de încredere în oameni, pe lângă faptul că psihic am fost foarte afectată. Eu vreau să obţinem maximul pe care îl putem obţine. Şi daune, dar îmi doresc şi o pedeapsă mai mare pentru Marcel şi cu săvârşire, nu doar cu suspendare.
A fost într-adevăr un act intenţionat, a vrut să mă bată. Cât despre daunele morale, mi-e greu să calculez banii pe care mi i-a furat Marcel... toată investiţia pe partea de imagine, psihologii, tratamentele, concertele pierdute. Dacă Marcel va fi după gratii, se vor regla lucrurile. Vreau să fie corect şi acum nu simt asta. El nu m-a mai contactat, dar avocaţii lui au încercat să negocieze cu avocaţii mei. Dar nu e nimic de negociat"
, a spus ea la Kanal D.

"M-a deranjat că cei din presă nu mi-au luat apărarea şi au prezentat doar ce au vrut ca să îşi vândă ziarele.
Prefer să scrieţi despre mine că n-am chiloţi decât să scrieţi că nu m-a bătut Marcel. Chestiile astea mă afectează"
, a spus vedeta.

Lecţia pe care Alexandra Stan a învăţat-o, din nefericire, pe propria piele spune multe despre forţa sa şi despre ceea ce trebuie să ştie orice femeie abuzată din România. Aceea că niciun suflet nu este proprietatea unui stăpân care îşi închipuie că poate strivi demnitatea unui om. Şi că nimeni nu merită să fie umilit şi să-şi ceară iertare pentru ce îndură.
Alexandra Stan demonstrează că bătaia trebuie pedepsită până la capăt, nu iertată prosteşte.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod