Femeie cu un ananas

Meniu complet pentru un abdomen plat

Ananasul proaspăt conţine o substanţă care asigură o digestie optimă, astfel că abdomenul tău va fi plat. Descoperă ce trebuie să conţină un meniu complet pentru un abdomen plat
Combinaţiile alimentare pe care le faci pe parcursul zilei şi porţiile consumate au un impact semnificativ asupra modului în care vei simţi zona abdominală, mai mult sau mai puţin balonată. Probabil că ai constatat deja până acum că în unele zile simţi un disconfort mai accentuat din pricina balonării exagerate şi a mişcărilor intestinale, însă trebuie să ştii că totul are legătură cu ceea ce mănânci, cât mănânci şi cu modul în care combini alimentele. Potrivit specialiştilor, o combinaţie foarte proastă este aceea pe care noi o facem adesea la masa de prânz: cartofi cu carne.
Această combinaţie nu numai că aduce multe calorii, punând în pericol silueta, dar generează şi o senzaţie intensă de balonare.

"Dacă veţi consuma aceste alimente împreună veţi provoca o luptă digestivă între enzime concurente. Rezultatul este că mâncarea nu va fi digerată cum trebuie şi de aici gazele, balonarea, arsurile stomacale, durerile de stomac, malabsorbţia, indigestia şi lipsa energiei", aflăm de la nutriţionistul britanic Gillian McKeith care a scris una dintre cele mai apreciate cărţi despre nutriţie, "Hrană vie pentru sănătate".

În plus, un aspect extrem de important pentru a avea un abdomen plat este legat de obiceiul de a face constant exerciţii pentru această zonă a corpului.
Abdomenele efectuate cu regularitate, precum şi altă mişcare fizică au un efect spectaculos asupra aspectului zonei abdominale. Atunci când musculatura din zona abdominală este fermă, nici disconfortul cauzat de balonare sau alte probleme digestive nu va fi atât de vizibil, iar abdomenul rămâne plat.


Ce trebuie să conţină un meniu complet pentru un abdomen plat?


Înainte de culcare
Ceai de fenicul

Înainte de micul dejun
Apă călduţă cu zeamă de lămâie
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod