Alexandra Stan bătaie Marcel Prodan

Lecţia Alexandrei Stan: Ce trebuie să facă o femeie bătută

După ce a fost bătută de fostul iubit, Alexandra Stan a lăsat ruşinea şi teama deoparte. Ea vrea ca acesta să plătească pentru ce i-a făcut acum trei ani.

În urmă cu trei ani, vedeta şoca opinia publică. Cu chipul tumefiat, aproape de nerecunoscut, Alexandra Stan dădea declaraţii la Poliţie despre bătaia soră cu moartea pe care o încasase de la iubitul său, cel care făcuse din relaţia lor o afacere profitabilă şi care se comporta ca un satrap cu drept de viaţă şi de moarte asupra sa. Marcel Prodan o umpluse de vânătăi; dăduse în ea ca într-un duşman.

Pe 15 iunie 2013, cântăreaţa a ajuns la spital cu echimoze, după ce a fost bătută de iubitul ei.

Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de un echipaj al Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe Alexandra la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Ea a fost tratată în Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost lăsată să plece acasă.

Alexandra Stan s-a internat apoi în Spitalul din Medgidia, unde, pe lângă investigaţiile clinice, a mers şi la şedinţe de consiliere psihologică. Avocatul vedetei a depus o plângere penală pentru şantaj la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, în care îl acuza pe acesta că în zilele de 14 şi 15 iunie 2013 a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o face să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de firma la care el este administrator este el.

Procurorii DNA au început apoi urmărirea penală în cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzaţia de şantaj.

E imposibil de înţeles cât de disperat poate fi un bărbat ca să lovească o femeie în asemenea hal, dar un lucru este clar - a fost ultimul lucru rău pe care Prodan i l-a mai putut face vedetei. Cu ochii întunecaţi de loviturile primite, Alexandra a mers la Poliţie, a depus plângere penală împotriva lui şi a vorbit cu presa. Atitudinea ei a fost de la bun început foarte decisă şi chiar dacă mulţi se aşteptau ca ea şi Prodan să cadă la o învoială, aşa cum din păcate se obişnuieşte pe la noi, cântăreaţa a mers înainte.
N-a uitat şi n-a iertat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod