Alexandra Stan, de la o bătaie soră cu moartea la o nouă iubire

După ce a fost bătută de fostul ei iubit, impresarul Marcel Prodan, Alexandra Stan trăieşte o poveste frumoasă de dragoste cu un vechi prieten.

Cu aproape trei ani în urmă, când apărea în presă cu chipul tumefiat după ce fusese bătută de iubitul ei, Alexandra Stan ajunsese la capăt de drum. Un drum în care totul părea minunat, dar totul era o iluzie: o relaţie toxică în care se angajase de dragul unui compromis, pentru un succes iluzoriu, pentru o carieră ce i se părea că merită preţul.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, în 15 iunie 2013, după ce a fost bătută de iubitul ei, impresarul Marcel Prodan. Cei doi au fost găsiţi pe marginea unui drum naţional din Constanţa de către un echipaj al Serviciului Poliţiei Rutiere, care a transportat-o pe cântăreaţă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Ea a fost tratată în Unitatea de Primiri Urgenţe, după care a fost lăsată să plece acasă.

Ulterior, Alexandra Stan s-a internat în Spitalul din Medgidia, unde, pe lângă investigaţiile clinice, a mers şi la şedinţe de consiliere psihologică. Avocatul vedetei a depus o plângere penală la Parchetul Judecătoriei Constanţa împotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru şantaj. În plângerea respectivă, Alexandra Stan îl acuza pe Marcel Prodan că, în zilele de 14 şi 15 iunie 2013, a ameninţat-o şi a lovit-o pentru a o determina să renunţe la pretenţiile materiale solicitate ca urmare a prestaţiilor sale artistice şi încasate de firma al cărei administrator este el.

Procurorii DNA au început apoi urmărirea penală în cazul lui Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, sub acuzaţia de şantaj.
În februarie anul acesta, Marcel Prodan a fost condamnat de Judecătoria Constanţa, la şapte luni de închisoare cu suspendare pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe şi au suspendat condiţionat executarea pedepsei închisorii pe un termen de încercare de doi ani şi şapte luni.

De asemenea, instanţa l-a obligat pe Prodan să-i plătească Alexandrei Stan 193 de euro, cu titlu de daune materiale reprezentând cheltuieli cu îngrijirea medicală, dar şi a sumei de 10.000 de euro, cu titlu de daune morale.
Totodată, el a mai fost obligat la plata către stat a sumei de 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod