Alexandra Stan, de la o bătaie soră cu moartea la o nouă iubire

Alexandra Stan era aproape de nerecunoscut după ce a fost bătută de Marcel Prodan


În ziua în care imaginile cu chipul ei transfigurat umpleau paginile de ziare şi ecranele televizoarelor, drumul urât pe care apucase Alexandra se încheia brutal. Artista ajunsese la o răscruce şi tocmai făcuse o alegere importantă pentru viitorul ei: să repare greşeala vieţii sale. S-a adunat, a strâns din dinţi, a lăsat ruşinea deoparte şi a arătat ce i s-a întâmplat, fără să disimuleze, fără să se ascundă de ochii lumii şi de judecata celorlalţi.

A luat-o în altă direcţie, lăsând în urmă tot ce a fost urât.

Aşa că, în noiembrie 2013, la câteva luni după ce devenise victimă a agresiunii fostului iubit, cântăreaţa se implica într-o campanie împotriva violenţei în familie, intitulată "Nu bate! Mai bine cântă!". "Eu am învăţat că este foarte important să nu permitem abuzul de niciun fel, nici fizic, nici psihic, să nu lăsăm pe nimeni să profite de un moment în care suntem vulnerabili", le-a spus ea elevilor de la Colegiul "Dinu Lipatti", la lansarea acestui eveniment.


Alexandra Stan nu s-a limitat doar la cazul său. Artista a spus că s-a întâlnit cu unele familii în care au existat cazuri de violenţă. "Chiar mi-am propus să îi ajut pe aceşti oameni, pe aceste familii, mai ales pe femei, femeile sunt cele abuzate şi sunt foarte implicată în această campanie şi îmi doresc ca pe viitor să derulez cât mai multe acţiuni", a explicat ea.

Vedeta îşi recăpătase forţa de a merge înainte şi mărturisea cum a reuşit să depăşească momentele dificile după ce a fost bătută de fostul iubit: "Sunt fericită pentru că mi-am recăpătat activitatea artistică, mă ocup de cariera mea, sunt cam obosită, lucrurile s-au derulat pe repede înainte şi am făcut multe lucruri într-un timp foarte scurt, dar sunt fericită şi acest eveniment ţine de trecut, a fost într-adevăr un eveniment neplăcut, însă l-am trecut cu bine şi datorită tuturor celor care au fost alături de mine."

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod