Despre “Arta de a fi femeie” cu o rusoaica

Vine din Republica Moldova si s-a scolit la Moscova, acolo unde a invatat ca feminitatea e o stiinta, o cultura aparte.

Elena Cucicovschii: “Ea e Regina la job, in societate, in comportament, Amanta dupa usa dormitorului, Copila inocenta care iubeste neconditionat si se bucura de tot ce o inconjoara, plange de bucurie, zambeste cand o doare, dar si Gospodina care are grija de familia ei, de finantele familiei, care ii ofera confort barbatului  ei.  Rusoaica are obligatii morale sa arate mereu bine pentru barbat si sa fie foarte interesanta in discutii.

Vine din Republica Moldova si s-a scolit la Moscova, acolo unde a invatat ca feminitatea e o stiinta, o cultura aparte. A inteles ca femeia adevarata are o putere nemarginita si poate fi maestra in viata daca stie cum sa isi foloseasca energiile. Sexual si emotional se poate transforma foarte usor in muza pentru barbatul pe care il iubeste. 

Ce ma defineste ca femeie? Cred ca dorinta de a darui neconditionat, fara planuri si strategii. Planurile, scopurile, strategiile reprezinta energia masculina. Ma defineste dorinta de a evolua. Calea spre propria feminitate a fost un drum lung pentru mine, dar pe acest drum am inteles un lucru care mi-a schimbat viata: Barbatul este Revolutia, Femeie este Evolutia. Clar, pot spune ca ma defineste ca femeie faptul ca vreau sa stratific cu sidef propria personalitate, pentru a forma acea perla din mine, femeia bijuterie.  La fel, ma defineste ca femeie faptul ca mi-am asumat sa traiesc cu sufletul deschis. Nu mai inzestrez oamenii cu diferite calitati, accept totul asa cum e. Nimeni si nimic nu e obligat sa corespunda asteptarilor mele.  Filosofia aceasta imi da liniste interioara, armonie, ceea ce este lucru esential pentru o femeie.

Si sigur ma defineste ca femeie dorinta de a arata bine mereu, sa ma imbrac doar in fuste si rochii. Imi place sa-mi folosesc primul nivel de energie feminina ( din cele 7) si anume PUTEREA  ATRACTIEI".

Care este atuul unei femei, care se vrea a fi cu adevarat femeie?

Femeia adevarata este foarte inteleapta si flexibila. Prin feminitatea ei obtine tot ce-si doreste, dar atuul ei principal: ea este femeia Muza! Inspiratia pentru barbat, pentru copii, parinti, prieteni, lumea din jur. Femeia adevarata are o putere nemarginita, devine autoarea propriei vieti. Incepe sa se foloseasca de resursele interioare pentru ca este constienta de feminitatea  si influenta ei. Fiind constienta, ea se trezeste, devine maestra in viata. Dezvolta in ea puterea sexuala, puterea emotionala, puterea mentala si puterea fizica. Stie cand si cum sa jongleze cu aceste energii. Devine femeia celor patru elemente (Aer, Foc, Apa, Pamant).  "Femeia adevarata este acea femeie care a inchis cercul puterii feminine. Alaturi de ea simti ceva deosebit. Ea este femeia magnet. In Saptamana Mare ia o coala de hartie si scrie numele persoanelor care te au suparat in viata. Spovedania nu va lasa sufletul sa se descompuna".

Ca pacatele ei sa fie iertate, trebuie sa ierte ea mai intai. In primul rand sa fie sincera cu ea.  Sa nu tina regrete si suparari in suflet. In aceasta saptamana e bine sa-si purifice energia care circula prin ea cu ajutorul postului si rugaciunii. As  mai recomanda in aceasta saptamana, sa ia o coala alba de hartie, sa scrie numele persoanelor care au suparat-o cel mai mult in viata  si sa-si noteze pentru ce  iarta  persoana respectiva.

In fiecare zi cate o persoana. Sau daca e o singura persoana, e bine sa facem joi acest lucru. E nevoie sa te resetezi. Altfel din cauza supararilor si durerii, sufletul se descompune. Nu mai poti ierta. Vis –a-vis de pacate. Pacatele sunt greseli, greselile sunt experiente negative. Daca este constienta si asumata, nu mai vrea sa-si incarce existenta cu astfel de experiente. Nu stiu cat de des poposesc la spovedanie femeile, dar cu siguranta ajuta acest lucru  daca il faci constient, nu pentru ca asa spun obiceiurile in postul mare".

Scopul proiectului tau "Arta de a fi femeie"- te ajuta sa intelegi ca fericirea e ascunsa in interiorul tau

Astazi traim intr-o lume moderna unde, din pacate, nu mai exista nici o diferenta intre barbat si femeie, dar uitam un lucru foarte important: la femeie totul e inima, chiar si capul. Ea traieste cu inima. Are mult mai multe roluri in societate decat un barbat. Ea e Regina la job, in societate, in comportament, Amanta dupa usa dormitorului, Copila inocenta care iubeste neconditionat, se bucura de tot ce o inconjoara, plange de bucurie, zambeste cand o doare, dar este si Gospodina care are grija de familia ei, de finantele familiei, care ii oferta confort barbatului  sau. Nu e simplu! Si, peste toate, e nevoie de foarte multa energie. Tot ce se afla in jurul femeii este creat numai de ea si de energia ei.

"Proiectul meu “ Arta de a fi femeie” ajuta femeia sa constientizeze aceste lucruri si sa inteleaga ca fericirea e ascunsa in interiorul ei. “ Arta de a fi femeie” inseamna sa fii mereu plina de energie, sa ai pofta de viata, sa traiesti in liniste, armonie, satisfactie, dragoste, sa reusesti tot ce-ti propui pe toate planurile dar fara rupturi si caderi energetice.

Lent, incet, la feminine... In plus, pun accent maxim pe o relatie armonioasa. Sunt casatorita a treia oara si credeti-ma, stiu ce vorbesc! Nu cred ca ar exista o femeie adevarata care n-ar fi preocupata de aceste aspecte".

Principiul calauzitor al unei rusoaice vis-a-vis de relatia sa cu un barbat? 

Elena Cucicovchii vine dintr-o alta cultura, cea ruseasca. Rusoaica vrea sa fie doar ea! Peste tot! In inima lui, in gandurile lui, in viata lui. Traieste pentru a fi femeia deosebita  pentru el, cea mai buna versiune pentru el. "Rusoaica are obligatii morale sa arate mereu bine pentru barbat si sa fie foarte interesanta in discutii. Ea are mereu o ocupatie. Cel mai mult din ceea ce apreciez la o rusoaica este respectul fata de sine.

Workshop in Romania, dupa ce a studiat “ Academia feminitatii” la Moscova

Pasiunea mea s-a trezit in momentul cand, dupa divort, cautam raspuns la intrebarea “ cum sa fiu cat mai fericita”. Am inceput sa studiez tot ce tine de femeie si feminitate. Mi-am dat seama c-am actionat in strategii masculine toata viata. Ultima picatura a fost “Academia feminitatii” la Moscova, unde am descoperit ca feminitatea de fapt e o stiinta, o cultura aparte. Am ramas profund fascinata de toate culturile antice, de practicile energetice pentru femei, de viata heterelor din Grecia antica, curtezanelor din Europa, haremului din cultura orientala, Gheiselor din Japonia, Devadasse din India. Imposibil sa nu te pasioneze. Timp de patru ani am sistematizat informatia, am trait propria experienta uilizand aceste informatii.

Am eliminate ceva, am adaugat ceva, si asa au luat nastere 22 de traininguri elaborate de mine pana-n acest moment".

"In Romania am venit dupa parintii mei, tatal meu dezvolta o afacere aici. Ne-am mutat cu toata familia. Dupa ceva tim am inceput si eu sa dezvolt o afacere. Mi-am facut prieteni, am divortat, m-am casatorit, am mai facut o afacere, am invatat limba, am prins curaj si astazi fac ceea ce fac. Acum stau la Bruxelles, vin in tara pentru boutiq-ul pe care il am in Piata Amzei si pentru proiectul sufletului meu- seminariile“ Arta de a fi femeie”. E bine de stiut ca eu nu dau sfaturi. Toti care au fost la seminariile mele au vazut ca eu impart din propria experienta si fiecare femeie probeaza situatia. Publicul din Romania imi place mult. Am impresia ca femeile din Romania sunt cele mai dornice de informatii doar ca nu stiu sa se aprecieze la justa lor valoare. Ma simt foarte utila aici. Impreuna ne transformam in Regine".

Ce este feminitatea? "Din punctul meu de vedere este abilitatea femeii de a inspira barbatul la actiuni, fara a face vreo miscare".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod