Alexandra Stan, de la o bătaie soră cu moartea la o nouă iubire

Vedeta e din nou fericită. Meritul îi aparţine şi iubitului ei, Bogdan, cu care se cunoaşte de mult timp


Eliberată de stăpânirea posesivă a lui Prodan, Alexandra Stan şi-a reluat cariera şi a lansat, în august 2014, un nou single, "Give Me Your Everything".  Piesa, inclusă pe cel de-al doilea album din cariera artistei, intitulat "Unlocked". În câteva ore după ce a fost lansat în Japonia, albumul a reuşit performanţa de a ajunge pe primul loc în topul iTunes Dance Albums.

Astăzi, Alexandra Stan zâmbeşte din nou.

Este fericită pentru că iubeşte din nou. Iar dragostea a răsărit de acolo unde o aştepta mereu, de lângă ea, pentru că Bogdan este o veche cunoştinţă. "Se spune că cele mai frumoase şi sincere poveşti de dragoste pornesc dintr-o prietenie. Aşa e şi în cazul nostru. Ne ştim de mulţi ani, suntem prieteni şi, uite aşa, fără să ne dăm seama, relaţia noastră a trecut la alt nivel. E o relaţie bazată foarte mult pe încredere şi comunicare. Bogdan e persoana cu care pot să vorbesc orice", a mărturisit Alexandra Stan într-un interviu pentru site-ul trăieştemuzica.ro.

"Familia, evident, care mă susţine la orice pas, mi-a fost alături.
Fanii joacă si ei un rol important în viaţa mea. Nu ai cum să nu te încarci cu energie pozitivă când vezi mesajele frumoase şi toată dedicarea lor. Şi, nu în ultimul rând, muzica"
, a adăugat ea.
    
Alexandra și Bogdan sunt împreună de șapte luni. În martie, cei doi au apărut pentru prima oară împreună la un eveniment monden. Tânărul cu alură de muschetar a reuşit să readucă zâmbetul pe chipul vedetei şi să o facă să spună că se simte fericită. Pentru primii paşi pe noul drum al Alexandrei, nu-i deloc rău.
Este chiar ceea ce căuta.

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod