Boabe de cafea verde

Cafea verde cu ghimbir, o nouă reţetă minune pentru slăbit

Ai încercat să bei cafea verde cu ghimbir pentru a accelera pierderea în greutate? De ce este o combinaţie atât de puternică pentru slăbit şi cum o prepari?

Ghimbirul este recunoscut din vremuri străvechi pentru faptul că stimulează digestia şi accelerează arderea grăsimilor, pe lângă multe alte beneficii pe care le are asupra sănătăţii. Dacă până acum poate ai fost obişnuită să-l consumi în tocăniţe, prăjituri, smoothie-uri sau să-l infuzezi pentru a obţine un ceai picant acum trebuie să treci la etapa următoare şi să-l combini cu boabe de cafea verde. Această combinaţie cafea verde cu ghimbir este una extrem de eficientă pentru persoanele care şi-au propus să scape de kilogramele în plus.



Dacă ghimbirul a fost recunoscut ca un aliat de nădejde în cura de slăbire, se pare că şi consumul de cafea verde are un efect puternic asupra metabolismului. Spre deosebire de cafeaua prăjită, cafeaua verde nu este supusă unui tratament termic şi are o concentraţie mult mai ridicată de antioxidanţi cu efect benefic asupra corpului.

Astfel că, dacă nu ai încercat până acum cafeaua verde şi vrei să dai jos câteva kilograme în plus este un moment bun să o încerci în combinaţie cu ghimbirul.
Specialiştii au constatat că atunci când aceste două ingrediente miraculoase se combină vei obţine un efect şi mai puternic, această licoare ajutându-te să scapi rapid de kilogramele în plus.

 

Cafea verde cu ghimbir pentru slăbit. De ce funcţionează această combinaţie?


Cafeaua verde în combinaţie cu ghimbirul intensifică arderea caloriilor. Acidul clorogenic care se regăseşte în cafeaua verde este ingredientul care face minuni pentru siluetă, având capacitatea de a stimula metabolismul şi arderea grăsimilor, în special din zona abdominală şi de pe coapse.



Pe lângă efectul pe care-l are asupra greutăţii corporale, cafeaua verde combinată cu ghimbir ajută şi la detoxifierea organismului, combate depresia, taie pofta de mâncare şi creşte nivelul de energie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod