Lara Flynn Boyle: Decăderea unei femei frumoase, distrusă de operațiile estetice

În anii '90 era printre cele mai frumoase femei din lume. Astăzi, vedeta din „Twin Peaks“ e de nerecunoscut după operațiile estetice nereușite și stilul de viață nesănătos.

Tot mai multe femei celebre ne uimesc cu aspectul lor fizic remarcabil după ce au trecut de 50, 60 sau chiar 70 de ani. Dar în lumea vedetelor nu există numai povești frumoase, iar cine nu ține pasul, iese din lumina reflectoarelor. Lara Flynn Boyle, fata frumoasă, cu pistrui și cu ochi albaștri din "Twin Peaks", a îmbătrânit.

Actrița americană, un sex-simbol al anilor '90, a împlinit 51 de ani pe 24 martie. După decenii în care forma ei fizică a continuat să se degradeze, vedeta cunoscută pentru relaţiile cu Jack Nicholson şi David Spade a trecut printr-o transformare fizică majoră.

Din păcate, operațiile estetice, injecțiile cu Botox, consumul de alcool și fumatul și-au lăsat urmele pe chipul superb care cucerea milioane de admiratori în toată lumea.

În 2012, chirurgul plastician Dr Anthony Youn a vorbit pentru Radar Online despre aspectul deformat al chipului actriţei. Acesta a spus că Lara Flynn Boyle a încercat să corecteze operaţiile greşite, dar fără rezultat.

"Suspectez că a făcut operaţii pentru a corecta intervenţii anterioare sau poate doar injecţii cu ser pentru a disipa efectul operaţiilor nereuşite, dar a rămas cu obrajii căzuţi", a explicat Dr Anthony Youn.

"Ştiu că timpul nu mă avantajează"

Într-un interviu acordat în 2002, când avea 32 de ani, Lara Flynn Boyle recunoştea că se teme de bătrâneţe, dar preciza că nu este adepta măsurilor drastice în privinţa aspectului fizic. "Ştiu că timpul nu mă avantajează. Sunt foarte puţine roluri pentru femeile mai în vârstă. Ca să spun sincer, nu sunt deloc nerăbdătoare să îmbătrânesc. Cred că acum arăt foarte bine", a mărturisit actriţa.

După ani de degringoladă, în care s-a îngrășat și a slăbit foarte mult, Lara Flynn Boyle are apariții publice foarte rară, devenind "o pradă" extrem de dificilă pentru paparazzi. Iese pe stradă doar ca să-și plimbe câinele sau la cumpărături, de cele mai multe ori purtând ochelari de soare și haine care o ajută să-și "camufleze".

Masca acoperă greșelile


De la izbucnirea pandemiei, masca de protecție îi dă mai multă încredere să iasă pe stradă și este aproape imposibil de recunoscut.

Actrița a fost fotografiată anul trecut, în timp ce se afla la cumpărături într-un supermarket din Los Angeles, iar imaginile publicate de Daily Mail atestă cât de mult s-a schimbat: silueta ei, cu un abdomen proeminent, nu mai are nicio legătură cu ceea ce vedeam cu ani în urmă, când pășea pe covorul roșu, iar buzele deformate de Botox se ascund sub masca sanitară.



Cu doi ani înainte, Lara Flynn Boyle a fost surprinsă de paparazzi în timp ce bea dintr-o sticlă de Johnnie Walker Red Label, deşi se afla la volanul maşinii sale, în parcarea unui magazin din Westwood, Los Angeles.

"Unele lucruri rămân cu tine"


În octombrie 2017, actrița a acordat unul dintre rarele sale interviuri publicației The Hollywood Reporter. Întrebată, pe fondul apariției mișcării #MeToo și în lumina acuzaţiilor de abuz sexual la adresa lui Harvey Weinstein, dacă i s-a întâmplat vreodată în cariera sa un episod de acest gen, ea a răspuns: "Oh, tot timpul.

Tot timpul! Se întâmplă mereu. Unele lucruri rămân cu tine. Îţi aminteşti tot timpul lucruri care nu sunt în regulă, dar treci peste ele şi cred că asta e tot ce poţi să faci."

Născută pe 24 martie 1970, în Iowa, Lara s-a mutat în California când era copil şi a apărut prima oară într-un film în 1986, în pelicula "Ferris Bueller's Day". Rolul din "Twin Peaks" i-a adus celebritatea la nivel mondial, iar în timpul filmărilor serialului difuzat în 1990 și 1991 s-a îndrăgostit de colegul ei, Kyle MacLachlan.

Actriţa s-a remarcat în numeroase alte producţii cinematografice sau de televiziune: "Poltergeist III" (1998),  "Wayne's World" (1992), "Threesome" (1994), "Happiness "(1998), "Ally McBeal" (1998-2002), "Men in Black II" (2002), "The Practic"e (1997-2003), "Huff" (2004-2005), "Life Is Hot in Cracktown" (2009).

În 2013, Lara Flynn Boyle a apărut pe ecrane după o pauză de mai mulţi ani, în rolul vrăjitoarei din producţia "Hansel & Gretel Get Baked".

Citește și: Rihanna și-a luat casă în Beverly Hills.
5 dormitoare, 7 băi și piscină, totul la un preț special

Actriţa americană are două căsnicii la activ, cu John Patrick Dee III (1996-1998) şi Donald Ray Thomas II, un investitor în imobiliare, cu care s-a căsătorit în 2006.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod