8 femei celebre care ne inspiră cu frumusețea lor: Cum au trecut testul timpului

Timpul schimbă multe și își lasă semnele pe chipurile noastre, oricât am încerca să negăm și să împiedicăm acest proces. Dar aceste vedete nu și-au pierdut frumusețea!

Cu timpul, pe lângă obiectivele, gusturile și pasiunile noastre, și trăsăturile fizice se schimbă. Corpul nu minte dacă facem sau nu mișcare, dacă mâncăm sănătos sau dacă preferăm produsele fast food - ne poate trăda stilul de viață, poate arăta chiar și ce hobby-uri îmbrățișăm.

Mereu în prim-plan, vedetele știu cel mai bine cum să înfrunte trecerea anilor.
De la începutul carierei până în prezent, aspectul lor s-a schimbat, dar ele reușesc să facă față cu brio testului timpului. Bright Side ne arată cum s-au schimbat câteva femei celebre de-a lungul anilor. Un lucru este evident: orice ar face, nu-și pierd frumusețea!
1 din 9

Jennifer Aniston

Apreciată pentru rolul lui Rachel Green din "Friends", actrița a câștigat un premiu Emmy și Globul de Aur pentru interpretarea sa în acest serial. Jennifer Aniston s-a născut în 1969 și are 52 de ani pe care nu-i arată deloc. Personajul jucat de ea a devenit atât de popular, încât, ani la rând, chiar și azi, multe femei merg la coafor și cer să li se aranjeze părul în stilul "Rachel".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod