Cum călătorește familia regală britanică: 7 reguli neobișnuite pe care le respectă întotdeauna

Fiecare călătorie, oricât de scurtă, a membrilor familiei regale britanice e pregătită în detaliu, din timp, și necesită respectarea unor reguli stricte și neobișnuite.

Protocolul casei regale a Marii Britanii include prevederi foarte clare pentru călătoriile în țară și în străinătate. Acestea vizează toate detaliile importante, de la bagaje, mâncare, lucruri pe care membrii familiei trebuie să le ia cu ei, timpul petrecut la un eveniment și multe altele. Unele dintre aceste reguli pot părea bizare, dar motivele care stau la baza lor sunt evidente și logice.

Bright Side dezvăluie câteva dintre cele mai neobișnuite și mai importante reguli pe care membrii familiei regale britanice trebuie să le respecte atunci când călătoresc.
1 din 8

1. Călătoriile trebuie să fie cât mai scurte

Prinții, ducesele și chiar Regina Elisabeta a II-a pot doar să viseze la călătorii lungi în străinătate, presărate cu momente de relaxare, excursii și plimbări în voie. Deși își permit să viziteze orice colț al planetei, 99% din călătoriile pe care membrii familiei regale le fac sunt vizite oficile, vizite de lucru sau călătorii în scopuri caritabile. Timpul este împărțit exact, la minut, astfel încât ei știu dinainte momentul exact în care trebuie să plece de la un eveniment și să urce în mașină. În vizitele și turneele oficiale, membrii familiei regale britanice au la dispoziție doar 40 de minute pentru a admira cele mai importante atracții mondiale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod