Lady Kitty, noua stea a modei: Nepoata Prinţesei Diana va deveni milionară

Kitty Spencer este una dintre cele mai atractive figuri din noul val de modele. Nepoata Prinţesei Diana e talentată şi poate avea o carieră de succes în acest domeniu


Emma Usher, de la agenţia RunRagged, confirmă că activitatea tinerei îi poate duce la mai multe contracte în lumea modei: "Ea este deja una dintre figurile campaniei de vară pentru Dolce & Gabbana, iar faptul că face parte din familia Bvulgari este o altă bornă din cariera lui Lady Kitty Spencer. Este o bună expunere pentru ea şi îi va aduce multe oportunităţi importante în viitor."

În primăvară, Lady Kitty a apărut în prima ei campanie pentru D&G, alături de modelele Sabrina Percy şi Frankie Herbert.

Ea a participat şi la show-ului casei italiene "Secret and Diamond" din cadrul Săptămânii Modei de la Milano, din luna februarie.

Anul trecut, Kitty şi-a făcut debutul, la Milano, într-o campanie pentru D&G şi a apărut în câteva reviste, precum Vogue Japonia şi Elle Russia. Nepoata prinţesei Diana nu este singura cu conexiuni regale care a prezentat pentru D&G - Lady Amelia Windsor a mai lucrat şi ea cu acest brand.

Lady Kitty Spencer este fiica fratelui mai mic al Dianei, Charles Spencer, din căsnicia cu modelul britanic Victoria Aitken.
Kitty avea 6 ani când mătuşa ei a murit, pe 31 august 1997, la doar 36 de ani.

Nepoata Dianei a crescut și a studiat în capitala Africii de Sud, Cape Town, şi a devenit o figură cunoscută în lumea mondenă britanică după ce s-a mutat la Londra, în urmă cu șase ani. Prima ei apariţie publică a avut loc în 2007, când a participat alături de verii ei, William și pe Harry, la un serviciu religios organizat în amintirea Prințesei Diana.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod