Kim Kardashian, la un pas de dezastru: Rochia oribilă cu care s-a dat în spectacol

Kim Kardashian a avut o ținută provocatoare și la gala amfAR, unde a venit cu sora ei, Kourtney


Fără soțul ei, Kanye West, rămas acasă cu copiii, Kim a avut părul aranjat de Chris Appleton, hair stilistul care a fost și el prezent la gală, și un machiaj realizat de Mary Phillips. Kim arăta foarte bine, numai că nimeni nu a avut ochi pentru altceva, iar din fotografiile publicate de ziarul britanic Daily Mail iese foarte clar de ce.

Cu aproape două săptămâni în urmă, Kim Kardashian a mai îmbrăcat o rochie vintage, la gala amfAR de la New York, unde a fost însoțită de sora ei, Kourtney Kardashian (39 de ani).

Kim arăta senzațional în rochia neagră cu un decolteu foarte generos, tăiat din linii curbate și cu despicătură laterală pe piciorul drept, în timp ce Kourtney a purtat un model "mai cuminte", aceeași culoare, cu despicătură pe piciorul stâng.

Cu părul lung lăsat liber pe umeri și un machiaj perfect, Kim a preferat sandale transparente cu toc înalt, lăsând accentul să cadă pe rochia sa îndrăzneață. Kourtney și-a prins părul într-o coadă lungă, tăiată drept la capăt, iar în picioare a purtat pantofi negri, alegerea perfectă pentru rochia sa.
Ambele ținute le puneau în valoare celor două vedete picioarele perfect tonifiate.

Deși surorile Kardashian au optat pentru rochii Versace, cele două modele fac parte din generații diferite. Rochia purtată de Kim a fost una dintre piesele de bază ale colecției de vară din 1991, în timp ce modelul purtat de Kourtney a făcut parte din colecția de vară 2018 a celebrei case de modă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod