Kim Kardashian, bruneta de la Drept: Primele imagini cu starleta transformată în studentă

Starleta transformată în studentă a venit la examen cu o geantă de peste 100.000 de dolari


Kim Kardashian îşi doreşte să devină avocat, dar, neavând studii superioare, s-a înscris într-un program de pregătire, care durează patru ani, în cadrul unei firme juridice din San Francisco. Compania are un program de pregătire pentru persoanele care nu au studii în domeniu.

Primul an de pregătire a constat în studierea a trei domenii: dreptul penal, delictele şi contractele. "Pentru mine, delictele sunt cele mai neclare, contractele, cele mai plictisitoare, iar dreptul penal îl pot aplica şi în somn.

Am dat primul examen, am luat 100 de puncte. A fost extrem de uşor pentru mine", a declarat Kim Kardashian pentru revista americană Vogue.

Vedeta emisiunii "Keeping Up With The Kardashians", difuzată de postul de televiziune american E! Entertainment, a anunțat că a decis să se îndrepte spre domeniul juridic în vara anului trecut, după o vizită la Casa Albă. Ea l-a convins atunci pe preşedintele Donald Trump să o elibereze pe Alice Marie Johnson, o femeie în vârstă de 63 de ani care a primit o pedeapsă cu închisoarea pe viaţă pentru trafic de droguri, în 1996, deşi nu avea alte antecedente penale.

În ianuarie, Kim Kardashian a reuşit să convingă autorităţile să îi acorde clemenţă unei femei din statul american Tennessee, ce fusese condamnată în adolescenţă pentru uciderea unui bărbat care a plătit-o pentru a întreţine relaţii sexuale.

Deşi vedeta este cunoscută pentru produse cosmetice şi pentru reality show-ul în care apare alături de membrii familiei sale, numele Kardashian este celebru şi în domeniul legal.
Tatăl lui Kim, Robert Kardashian, a fost unul dintre avocaţii fostului jucător de fotbal american O.J. Simpson. Acesta a fost acuzat, în 1995, de uciderea fostei sale soţii şi a unui apropiat al acesteia, dar a fost achitat în urma unui proces controversat.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod