Kendall Jenner, într-o rochie care îţi ia ochii: Nimeni nu o poate ignora!

Anwar Hadid, aici împreună cu fosta lui iubită, Nicola Peltz, ar avea o relaţie cu modelul Kendall Jenner


Anterior, presa a scris că Jenner a mai avut o relaţie cu fotbalistul Ben Simmons, în timp ce Anwar a fost iubitul actriţei Nicola Peltz.

Kendall şi Anwar au apărut în public la începutul lunii mai, la un eveniment organizat în New York de Prada. Potrivit site-ului american TMZ, ei s-au despărţit la scurt timp după aceea.

Desemnată simbol al modei ultimului deceniu, Kendall Jenner a devenit cel mai bine plătit model din lume pe 2017, potrivit Forbes.

Este pentru prima dată în ultimii 15 ani când Gisele Bundchen nu se află pe primul loc în top.

La doar 22 de ani, cea mai mică dintre surorile clanului Kardashian, a trecut pe primul loc cu încasări totale de peste 18 milioane de euro, devansându-le pe Chrissy Teigen, Adriana Lima şi Gigi Hadid. Jenner şi-a dublat veniturile faţă de anul trecut, după ce a defilat pentru Alexander Wang, Fendi, Chanel, Marc Jacobs şi a fost imaginea unor campanii Estee Lauder şi Adidas.

În 2015, Kendall şi Kylie Jenner au fost desemnate de revista Time drept cele mai influente tinere din lume.
Kendall, pe atunci în vârstă de 19 ani, a fost aleasă datorită carierei sale impresionante ca model, dar şi pentru că deţinea recordul pentru poza pe Instagram cu cele mai multe like-uri, în vreme ce Kylie, mai mică cu un an, avea în 2015 peste 60 de milioane de fani pe conturile sale de socializare.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod