Distracţie

Cele mai petrecăreţe 4 zodii. Te numeri printre ele?

Tuturor ne place să ne relaxăm după o săptămână grea. Dar unele zodii reuşesc din plin să se deconecteze şi să se distreze!
O seară cu prietenii poate fi o soluţie excelentă pentru relaxare. Uneori, oamenii trebuie doar să se afle într-un loc în care sunt înconjuraţi de alte persoane şi unde se pot distra. Un weekend plin de petreceri poate fi o consolare după o săptămână grea de muncă. E bine să scapi de birou şi să petreci alături de prieteni, chiar şi procesul de pregătire poate fi un timp plăcut.

Este perfect să ieşi şi să te bucuri de viaţa de noapte, dar acest lucru ar trebui făcut cu moderaţie. Când vine vorba de petreceri, cu siguranţă există persoane care exagerează. Dacă bei prea mult sau consumi prea multe dulciuri, dimineaţa de după nu va mai fi deloc plăcută. Pentru unele zodii e uşor de spus, dar greu de făcut!

Unele zodii iubesc socializare şi fiorul de a sta toată noaptea cu prietenii.
Altora le place să-şi asume riscuri şi să facă lucruri scandaloase, iar unele nu ştiu să se oprească când trebuie atunci când vine vorba de alcool.

Iată 4 zodii care se distrează fără limite:


Gemeni

Nativul de Gemeni este plin de energie atunci când se află în medii pline de oameni. El e amuzant şi sociabil, aşa că îl poţi găsi în fiecare vineri în oraş cu prietenii. Iese mult în oraş şi poate discuta cu uşurinţă cu oricine. Personalitatea lui extrovertită îl face să fie o prezenţă de nelipsit la orice petrecere, însă uneori poate exagera. Nu fi surprins dacă pierde numărul paharelor şi a doua zi se trezeşte cu o mahmureală chinuitoare. Urmăreşte-l şi ai grijă să nu facă nimic ce va regreta ulterior. E important să îşi cunoască limitele atunci când vine vorba de distracţie.
Este bine să se distreze, dar nu trebuie să uite să fie şi responsabil.

Leu

Leului îi place să se afle în locuri vibrante. El îşi va petrece, cel mai probabil, weekendul într-un club, unde îşi va dezvălui abilităţile de dans. Se aşteaptă să se distreze de fiecare dată când iese. Şi poate va face maraton de cluburi într-o singură noapte. Pentru un Leu, o petrecere nu e de ajuns. Dacă ai un prieten Leu, va avea grijă să îţi spună planul lui energic, dar nu trebuie să te reţii din a-i spune că trebuie să vă treziţi devreme a doua zi şi că nu puteţi rămâne în oraş prea târziu. El e simpatic când iese din când în când, dar dacă prietenii lui nu pot ţine pasul cu el, atunci ar trebui să ia în considerare o schimbare a stilului de viaţă. De asemenea, nu trebuie să permită vieţii sociale să stea în calea priorităţilor.


Săgetător

Un Săgetător iubeşte libertatea pe care o simte atunci când petrece o noapte cu prietenii. La o petrecere, el va face cunoştinţă cu toată lumea şi se va plimba de colo până colo. Îi place să încerce lucruri noi şi mereu va avea ce povesti apoi. Dacă eşti la o petrecere alături de acest nativ, asigură-te că eşti cu ochii pe el dacă nu vrei să-l pierzi până la sfârşitul nopţii. Va căuta noi aventuri, cu sau fără grupul său de prieteni. Oferă-i spaşiu să se plimbe şi să cunoască oameni noi, dar nu îl lăsa să intre în necazuri. El ar trebui să stea mai aproape de prietenii lui. Întâlnirile cu oameni noi poate fi distractivă, dar nu ar trebui să distrugă vechile relaţii.

Vărsător

Unui Vărsător îi place să se distreze cu prietenii lui şi nu îi plac situaţiile plictisitoare.
Deşi nu are întotdeauna chef să socializeze cu străinii, îi place cu siguranţă să se dezlănţuie pe ringul de dans la petreceri şi cluburi. El esrem de obicei, timid, dar odată ce se dezlănţuie, va fi energic şi încântat de tot ceea ce îl înconjoară. Va fi deschis la aproape orice i se sugerează şi nu se satură uşor să petreacă. Dacă nu eşti alături de el în acele momente, ai grijă că se duce acasă în siguranţă şi scrie-i a doua zi pentru a vă vedea, de va bucura să îţi povestească ce a făcut. El trebuie să se bucure de fiecare ieşire la maximum, dar să nu facă nimic ce ar putea regreta a doua zi. Cel mai important lucru e să rămână în siguranţă!


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod