Keanu Reeves a împlinit 56 de ani: 35 de imagini cu un star diferit de ceea ce se vede la Hollywood

Actorul canadian este unul dintre cele mai atipice staruri din industria filmului. Keanu Reeves e renumit pentru gesturile caritabile și pentru aparițiile neconvenționale.

Înainte de a fi salvatorul mesianic din "Matrix" sau asasinul profesionist seria "John Wick", Keanu Reeves este un om bun în viața de zi cu zi. Trecut prin multe, el pune oamenii și experiențele înaintea banilor.

Actorul duce o viață aproape obișnuită, în ciuda averii pe care i-a adus-o talentul, este foarte modest și continuă să-i surprindă plăcut pe necunoscuții care îl întâlnesc din întâmplare. Pe rețelele de socializare și în presă apar constant mărturii despre felul lui simplu de a fi, despre gesturile de bunătate pe care le-a făcut și despre amabilitatea cu care își tratează fanii, lucruri foarte rare pentru starurile de talia sa.

Bunătatea lui Keanu Reeves a fost modelată și de loviturile pe care le-a primit.

După o copilărie grea, în care la numai trei ani a fost părăsit de tatăl său, iar mama a avut 5-6 parteneri, Keanu a urmat cursurile a patru licee şi s-a luptat cu dislexia. Cel mai bun prieten al său, actorul River Phoenix, a murit în 1993, din cauza unei supradoze de droguri, la doar 23 de ani, tragedie care l-a zdruncinat puternic.

În 2000, fiica actorului, Ava, a murit la naştere. Durerea a fost atât de mare, încât Keanu şi iubita lui, Jennifer Syme, s-au despărţit. Aceasta a murit un an mai târziu, într-un accident auto, lăsându-l pradă suferinţei şi regretelor.

Sora lui, Kim, cu doi ani mai mare decât el, despre care Keanu spune că este cea mai buna prietenă a sa, s-a luptat ani buni cu leucemia.

Citește și: Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss, primele imagini de la filmările pentru „Matrix 4“: Neo și Trinity sunt la fel de buni!


Toate aceste experiențe dure l-au făcut pe Reeves să nu se agaţe de averea sa şi să doneze bani în scopuri umanitare.

Deşi are o avere de 100 de milioane de dolari, continuă să circule cu metroul, are grijă de sora şi de mama lui şi obişnuieşte să doneze sume importante în scopuri caritabile.

 

"Banii sunt ultimul lucru la care mă gândesc. Aș putea să trăiesc cu ceea ce am deja și în următoarele secole", a declarat starul într-un interviu publicat de revista Hello!.

"Ideea mea de fericire este să dorm alături de persoana pe care o iubesc, să împart cina cu prietenii sau să merg cu motocicleta.

Nu are nimic în comun cu un cont în bancă cu multe zerouri", a mai spus starul.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod