Ce înseamnă când visezi că ești strigat pe nume

Există multe motive pentru care visezi că ești strigat pe nume. Citește acest articol pentru a afla de ce se întâmplă acest lucru!

Ai visat vreodată că ești strigat pe nume și nu știi ce înseamnă acest lucru? Acesta este un fenoment relativ obișnuit și nu, nu înseamnă că înnebunești!

Ce înseamnă când visezi că ești strigat pe nume


Ca o semnificație generală, să visezi că ești strigat pe nume este o reflecție pozitivă asupra propriei persoane. Înseamnă că ești bun și prietenos cu ceilalți în realitate. Acest lucru este valabil mai ales dacă ești strigat pe nume de mai multe ori în timpul visului. De asemenea, poate reprezenta o validare a bunărății și a efectului pozitiv pe care îl ai asupra oamenilor. Bunătatea ta îi inspiră pe ceilalți să fie mai prietenoși, făcând astfel mediul tău social mult mai plăcut.

Ce înseamnă când visezi că ești strigat pe nume și nu e nimeni acolo când te întorci


Explicația științifică:

Să visezi că ești strigat pe nume când nimeni nu este în jur e un vis atât de comun încât a fost studiat științific. Dintr-o perspectivă psihologică, să auzi că ești strigat pe nume în vis fără să fie nimeni în jur este un fel de memorie auditivă care este activată și redată în creierul tău. Memoria auditiv este unul dintre procesele creierului de a prelua informațiile pe care le auzi (sunet, voce, audio) și de a stoca aceste informații până data viitoare când le întâlnești. Persoanele care ascultă o melodie și își dau seama cum să o cânte la chitară fără să știe acordurile au o memorie auditivă excelentă.

Animalele precum papagalii știu cum să spună "Salut" și imită diferite sunete și zgomote datorită memoriei lor auditive puternice. Memoria ta auditivă poate reda sunetul vocii cuiva care te salută sau care te strigă pe nume într-un mod atât de viu încât te gândești pentru o clipă că e acolo. Acest nivel puternic de memorie auditivă este cel mai frecvent experimentat atunci când adormi sau imediat după ce te trezești dimineața. Această stare dintre realitatea de veghe și lumea viselor se numește stare hipnogogică și este locul în care mintea ta conștientă și subconștientă se întâlnesc și interacționează.

Citește și: Ce înseamnă când visezi cai


Perspectiva metafizică:

Numele tău este o mare parte a identității tale.

Deci, în primul rând, numele tău este un simbol al identității tale, arată cine ești în acest tărâm fizic. Când cineva te strigă pe nume, instinctul este să te întorci, să te uiți și să vezi cine este acolo. Acesta este motivul pentru care ființele spirituale folosesc numele tău pentru a te striga. Pentru că vor să-ți atragă atenția. Așadar, cel mai frcvent motiv metafizic al acestui fapt este acela că o ființă spirituală, cum ar fi o persoană iubită în spirit, un ghid, un înger sau chiar sinele tău superior dorește să îți atragă atenția. Când îți auzi numele, este posibil ca o ființă spirituală să se îndrepte spre tine cu un mesaj, cu o îndrumare și validarea că ea este alături de tine.


Să visezi că ești strigat pe nume este punctul de intrare în primirea îndrumării, este o alertă inițială, ca un telefon care sună, care îți spune că există cineva la celălalt capăt al liniei care dorește să-ți vorbească. Nimic din toate astea nu trebuie să te sperie, trebuie să stai relaxat, să respiri adânc și să te liniștești. Dacă privești visul cu calm, te vei conecta la un nivel profund cu sinele tău și vei găsi indicii importante care te pot ajuta în viața de zi cu zi.





 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod