Katy Perry a cumpărat o casă pentru familie și prieteni: Prețul pe care l-a plătit vedeta

Katy Perry a cumpărat o proprietate superbă pentru rudele și prietenii ei


Scările te invită spre dormitorul principal, foarte spațios, dotat cu o canapea, mai multe scaune și un pat dublu încăpător.

Achiziția făcută de Katy survine la doar câteva luni după ce ea a tăiat 335.000 de dolari din prețul cerut pe proprietatea extravagantă din Hollywood pe care încearcă să o vândă din septembrie anul trecut. Vedeta ar fi dispusă să accepte 8,95 milioane de dolari pentru vila în stil mediteranean cu patru dormitoare, casă de oaspeți, birou pentru echipa de pază, sală de fitness și piscină exterioară.



Inițial, Katy Perry cerea 9,285 milioane de dolari pentru proprietatea pe care a cumpărat-o de la Aileen Getty cu 8,2 milioane de dolari, dar, în lipsa ofertelor, a fost nevoită să lase din preț. Dacă ar da-o cu 8,95 milioane, cântăreața ar obține un profit de 750.000 de dolari, însă clienții lipsesc.

Artista mai deține o casă cu cinci dormitoare și cinci băi plus una de serviciu, cu o suprafață de 261,5 metri pătrați. Ea a plătit în aprilie 2017 puțin sub 19 milioane de dolari pentru această proprietate care oficial nu era de vânzare, relatează TMZ.

Katy Perry a reluat în luna aprilie relația cu actorul Orlando Bloom (41 de ani).

Amândoi au trecut printr-un mariaj; Orlando Bloom a fost căsătorit în perioada 2010 - 2013 cu modelul Miranda Kerr, cu care are un fiu, Flynn, născut pe 6 ianuarie 2011. Katy Perry a fost căsătorită cu actorul de comedie Russell Brand în perioada 2010 - 2012.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod