Meghan Markle, încă o gafă: Ducesa a purtat o fustă prin care i se vedea lenjeria intimă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Octombrie 2018
Ducesa Meghan de Sussex, aflată în vizită oficială în Oceania, alături de prinţul Harry, a comis încă o gafă vestimentară. Ea a purtat o fustă transparentă.

În ultima zi a turneului din Oceania, ducesa Meghan a ales o superbă fustă midi albastru închis, realizată de Givenchy, care însă îi lăsa la vedere lenjeria intimă. Imaginile elocvente au fost publicate de tabloidul britanic The Sun.

Aceasta este a doua gafă vestimentară a ducesei Meghan din turneul care s-a încheiat marţi, după două săptămâni, în care ducii de Sussex au vizitat Australia, Noua Zeelandă, Tonga şi Fiji. Astfel, la sosirea pe aeroportul Fua’amotu din Tonga, Meghan Markle și-a făcut apariția într-o superbă rochie roșie, dar a uitat să îndepărteze eticheta lungă ce atârna de tivul de jos.

Acesta a fost primul turneu oficial la care au participat ducii de Sussex de la nunta lor, din 19 mai.

Fosta actriţă americană şi prinţul Harry, în vârstă de 34 de ani, au onorat 76 de evenimente în timpul acestui turneu. Adevărata vedetă a fost Meghan Markle, în vârstă de 37 de ani, care a făcut o paradă de ţinute de designer, schimbând uneori şi patru pe zi.

Turneul a debutat chiar în ziua în care biroul de presă al cuplului regal a anunţat că Meghan este însărcinată, copilul, al şaptelea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, urmând să se nască în primăvara lui 2019.

Deşi însărcinată, ducesa Meghan a vizitat Tonga şi Fiji, cunoscute ca zone cu risc de infectare cu virusul Zika, ce se transmite prin intermediul înţepăturilor de ţânţari.

Virusul Zika provoacă defecte congenitale, iar oficialii din domeniul sănătăţii le sfătuiesc pe femeile însărcinate să evite să meargă în zone de risc. Surse apropiate cuplului regal au declarat, totuşi, pentru CNN că medicul ducesei Meghan a luat în considerare toate riscurile, înainte ca aceasta să plece în călătorie.

De asemenea, în Fiji, un eveniment la care a participat ducesa Meghan de Sussex a fost întrerupt din motive de securitate, după ce gărzile sale de corp au stabilit că locul în care era programat era prea aglomerat.

Prinţul Harry, numit recent ambasador al tineretului din Comonwealth, s-a folosit de acest turneu pentru a promova cauzele pentru care pledează, sănătatea mintală şi jocurile Invictus, pe care le-a fondat în 2014 şi care, anul acesta, s-au desfăşurat la Sydney, în perioada 20 - 27 octombrie, notează Mediafax.

 

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod