O felie din tortul de nuntă al Prințesei Diana, de vânzare: Cât costă porția

O bucățică dulce de istorie este de vânzare: acum poți cumpăra o porție din tortul de nuntă al Prințesei Diana, dar prețul e destul de piperat.

Deși nu mai este comestibil, un etaj din tortul de fructe cu cremă de brânză înghețată, păstrat special, s-a conservat perfect, grație conținutului de alcool, și este vândut pe bucăți, ca o amintire prețioasă a unui eveniment istoric, nunta care a avut loc la Catedrala St Paul pe 29 iulie 1981.

În 1982, etajul de tort a fost oferit, ca un dar simbolic, soldaților răniți în războiul din Insulele Falklands. "Un etaj întreg al tortului a fost păstrat, iar anul următor, Prințul Charles, în calitate de colonel, a oferit o parte din el membrilor Gărzii Galeze care au fost răniți în Insulele Falkland, pentru a sărbători botezul lui William", a explicat James Constantinou, patronul Prestige Pawbrokers, care vinde pe bucăți ceea ce a mai rămas din tort.

Compania britanică comercializează o porție de tort, învelită într-un șervețel și pusă într-o cutie aniversară, la prețul de 695 de lire sterline (782 euro), infomează agenția de presă Ferrari.

Pe ambalaj este scris mesajul: "Cu cele mai bune urări diin partea Altețelor lor, Prințul și Prințesa de Wales, cu ocazia botezului Prințului William de Wales".

"O bucățică încântătoare de istorie - această bucată de tort a făcut parte din tortul de nuntă al Prințesei Diana în 1981", este descrierea făcută de Prestige Pawbrokers acestei mărturii speciale.

James Constantinou spune că tortul este unul dintre cele mai neobișnuite lucruri pe care compania sa le-a vândut.
Tortul de fructe cu cremă de brânză înghețată: "Aceste bucăți de tort au avut un succes uriaș la casele de licitații din America și au ajuns până la prețuri de 1.125 de euro. Moartea Prințesei Diana în 1997 a dus la creștere a cererii pe piața obiectelor prețioase."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod