Demi Moore, confesiune despre depresie: „Căzusem în spirala autodistrugerii“

În ciuda succesului pe care l-a câștigat, actrița în vârstă de 55 de ani a căzut în capcana autodistrugerii. Ea a vorbit despre lupta dificilă cu depresia.

Una dintre cele mai apreciate actrițe din generația ei, Demi Moore a mărturisit că, în ciuda succesului pe care l-a câștigat, a ajuns în gherele depresiei și a luptat din răsputeri pentru a-și reveni. Fosta soție a lui Bruce Willis a vorbit despre această experiență într-un discurs pe care l-a rostit la gala Woman of the Year Award, eveniment organizat la Los Angeles.

Demi Moore a spus că în faza cea mai grea a depresiei sale, nu mai reușea să-și vadă valorea și să se prețuiască.

"Cred că există momente cruciale în viețile noastre care ne definesc așa cum suntem și ne dau direcția pe care o urmăm, iar la începutul carierei am căzut în spirala autodistrugerii și oricât succes aveam, tot nu simțeam că e de ajuns", a mărturisit ea. "Nu mai aveam nicio prețuire de sine, iar calea autodistrugerii m-a dus rapid într-un punct de criză reală. Atunci nu-m dădeam seama care era cauza. Poatre că a fost o intervenție divină", a continuat ea.


Vedeta a spus că doi oameni pe care abia îi cunoscuse au ajutat-o să trească peste depresie. Fără să le dea numele, Demi Moore a dezvăluit doar că aceștia au susținut-o și i-au dat șansa de a-și îndrepta viața înainte de a distruge tot. "Evident că au văzut mai mult decât vedeam eu la mine însumi. Și le sunt foarte recunoscătoare, pentru că fără acea ocazie, fără ca ei să creadă în mine, n-aș fi astăzi aici", a subliniat actrița.

"Viața nu este în mod sigur o cale dreaptă și cred că fiecare din cei de aici a avut de înfruntat ceva neplăcut într-un anumit punct al vieții", a mai spus vedeta în discursul adresat de la tribuna galei dedicate sprijinirii femeilor care se tratează de abuzul de alcool și droguri.
"Într-un moment de mare încercare pentru mine, am mers la o mare profesoară și i-am mărturisit că mă tem că nu voi fi niciodată suficient de bună, iar ea mi-a spus: <<Nu vei fi niciodată suficient de bună, dar poți să știi care ți-e valoarea. Lasă măsurătoarea>>. Așa că astăzi las măsurătoarea și vă mulțumesc pentru primirera frumoasă și pentru șansa de a cunoaște valoarea muncii mele", și-a încheiat ea discursul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod