Demi Moore, confesiune despre depresie: „Căzusem în spirala autodistrugerii“

Demi Moore și-a ajutat fiica la renovarea casei


Demi Moore a mai luptat cu depresia în 2012, după divorțul de Ashton Kutcher, când s-a internat în clinica Cirque Lodge din Sundance, din statul Utah, unde a urmat un tratament de dezintoxicare. Potrivit Daily Mail, pe fondul depresiei, ea a fumat o substanță asemănătoare cu tămâia.

Ashton Kutcher s-a căsătorit cu Demi Moore, fosta soţie a lui Bruce Willis, în 2005, când el avea 27 de ani, iar ea - 42. Cei doi s-au despărţit în noiembrie 2011, punând capăt unei căsnicii care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher.

Divorţul lor a fost finalizat în 2013.

Devastată de acest episod, actrița și-a regăsit cu greu echilibrul interior, dar nu a mai început o relaţie. Demi Moore a mai fost căsătorită timp de 13 ani cu Bruce Willis, cu care are trei fiice - Rumer (29 de ani), Scout (26 de ani) şi Tallulah (24 de ani).

Actrița i-a dat săptămâna trecută o mână de ajutor fiicei sale, Tallulah, care își renova casa din Los Angeles. Îmbrăcată într-o salopetă gri cu dungulițe verticale albe și încălțată cu bocanci negri, Demi Moore purta ochelari de soare și ținea la piept câțiva cățeluși, în timp ce Tallulah le dădea indicații muncitorilor, relatează Daily Mail.

Demi Moore va putea fi văzută din nou pe marele ecran în producția horror "Corporate Animals", alături de Ed Helms.
Filmul va fi lansat în 2019.

Pe numele său real Demetria Guines, Demi Moore s-a născut pe 11 noiembrie 1962, în Roswell, New Mexico. Printre filmele în care a jucat se numără "Fantoma mea iubită/ Ghost" (1990), "Soţia măcelarului/ The Butcher's Wife" (1991), "Propunere indecentă/ Indecent Proposal" (1993), "Striptease" (1996), "Îngerii lui Charlie: În goana mare/ Charlie's Angels: Full Throttle" (2003), "Furtul perfect/ Flawless" (2007), "Happy Tears" (2009), "Panică pe Wall Street/ Margin Call" (2011) şi "Very Good Girls" (2013).



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod