Un artist adaugă desene în imagini de pe Instagram. Rezultatele te fac să râzi în hohote!

Câteodată, oamenii care postează imagini pe Instagram par să ia misiunea prea în serios. Tocmai de aceea, un artist a decis sa le dea o perspectivă amuzantă.
Pozele super sexy și elaborate sunt absolut perfecte, dar un fotograf adevărat știe exact că în spatele lor se ascunde multă muncă. În afară de muncă, aceste imagini impecabile sunt adesea departe de realitate, fiind intens regizate și editate.

Lucas Levitan este un fotograf și ilustrator din Brazilia, care trăiește în Londra. Înainte de a deveni artist, Lucas avea un job obișnuit, într-un birou. Dar un eveniment dramatic l-a făcut să-și schimbe radical viața. O cărămidă a căzut exact în fața sa, pe stradă.
Accidentul l-a făcut să se gândească la visul său de-o viață, astfel că a renunțat la jobul pe care îl avea și și-a dedicat viața artei.

Cel mai faimos proiect al lui Levitan este numit "Photo Invasion". Artistul adaugă desene în imaginile postate de alte persoane pe Instagram, pentru a crea povești ascunse din spatele fotografiilor. Lucas oferă astfel o perspectivă amuzantă imaginilor aparent perfecte de pe Instagram.

Rezultatele sunt cât se poate de amuzante.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod