„Jurământul“ pe care îl respectă Donatella Versace: Nu va renunța niciodată la fusta mini

Cu toată nesiguranța pe care a resimțit-o permanent, Donatella Versace nu va renunța niciodată la fusta mini

Casa de modă italiană Versace, una dintre puţinele rămase independente, a fost cumpărată anul trecut de grupul american Michael Kors, pentru 1,83 de miliarde de euro. "Achiziţia casei de modă Versace este un pas important pentru grupul nostru. Cu resursele noastre, suntem de părere că Versace se va dezvolta pentru a depăşi două miliarde de dolari ca cifră de afaceri", a transmis şeful Michael Kors, John Idol, într-un comunicat de presă emis în septembrie.

În cadrul acestei înţelegeri financiare, fondul de investiţii Blackstone, care deţinea, din 2014, 20% din casa de modă italiană, a renunţat la acţiunile sale.

Noua entitate Michael Kors Holding Ltd a fost integrată în consorțiul Capri Holdings Ltd. Din suma cu care a fost vândută casa de modă, 150 de milioane de euro a fost primită de familia Versace sub formă de acţiuni în noua companie Capri.

În ultimii 20 de ani, mai multe case de modă italiene, precum Gucci, Fendi, Bottega Veneta şi Loro Piana, au intrat sub controlul unor companii franceze.

Fondată în 1978, de creatorul Gianni Versace şi fratele acestuia, Santo, casa Versace era un simbol al modei italiene, cu colecţii de lux, dar şi senzuale.

Pe 15 iulie 1997, în timp ce Gianni Versace se pregătea să intre în luxoasa sa vilă din Miami (SUA), acesta a fost ucis cu două gloanţe de Andrew Cunanan, un bărbat care practica prostituţia.
Atacatorul a fost găsit mort după opt zile și se pare că el s-a împușcat cu arma cu care l-a ucis pe Versace. La 20 de ani de atunci, încă rămâne un mister dacă acea crimă a fost comandată sau dacă Cunanan l-a ucis pe Versace la întâmplare, notează cotidianul britanic Daily Mail.

După asasinarea lui Gianni, casa a cunoscut ani dificili, dar şi-a regăsit strălucirea datorită talentului Donatellei, sora lui Gianni şi Santo Versace, devenită director artistic şi vicepreşedinte al grupului.
Ea a mărturisit că după moartea fratelui s-a simțit ca în Iad și că dispariția tragică a acestuia a făcut-o să se simtă datoare să salveze afacerea. Temându-se de eșec, nesigură și tot timpul sub presiune, Donatella a povestit că a fost ca și cum ar fi purtat o mască pentru a se ascunde.

Compania Versace a înregistrat un beneficiu de 15 milioane de euro anul trecut, după o pierdere de 7,4 milioane de dolari în 2016.    


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod