Jim Carrey

Jim Carrey e convins că tehnologia ne va face sclavi: „Identificarea facială e creată pentru a înrobi lumea“

Actorul este convins că noile tehnologii vor aduce mari deservicii oamenilor


"De ce nu-i bună o parolă pe care eu şi numai eu o stabilesc? Nu-i nevoie de niciun cloud pentru stocarea ei. De fapt, trebuie să ştii că ei vor să-ţi citească gândurile. Să nu cumva să îndrăzneşti să le ascunzi ceva! Elita globală crede că secretele tale sunt o ameninţare. Secretele sunt minciuni", a spus Jim Carrey.

Actorul a încheiat cu o previziune sumbră: "Doar când îţi vor putea citi gândurile se vor opri.

Iar atunci va fi prea târziu. Vor avea toată puterea."

Până când "profeţia" lui se va împlini, Jim Carrey trebuie să scape de coşmarul pe care îl trăieşte după sinuciderea fostei sale iubite. Cathriona White a fost găsită fără suflare în locuinţa ei pe data de 28 septembrie 2015, în urma unei supradoze. După un examen toxicologic, s-a dovedit că moartea tinerei a survenit în urma unui amestec letal de analgezice şi de somnifere.

Actorul va fi judecat în aprilie anul viitor pentru uciderea din culpă a fostei sale prietene, fiind acuzat de familia tinerei că a cumpărat medicamente folosind un nume fals şi i le-a dat, deşi ştia că era predispusă la depresie şi a mai încercat să-şi ia viaţa.
El mai e acuzat că ar fi îmbolnăvit-o pe Cathriona de trei boli cu transmitere sexuală şi că ar fi pus presiune asupra sa să nu le facă publice, chiar înainte de moartea acesteia.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod