ceartă

Şi-a încuiat fosta nevastă în dormitor ca să mănânce liniştit. Ce pedeapsă a primit

Un bărbat din Anglia a fost judecat pentru reţinere abuzivă după ce şi-a încuiat fosta soţie în dormitor ca să poată mânca liniştit.

Totul a început în timp ce Kevin Drake, un bărbat în vârstă de 59 de ani din Anglia, lua cina. Fosta lui soţie, Moira Drake, a început să se certe cu el pentru că nu găsea o brichetă în casa lor din Bradford, West Yorkshire. Cei doi au fost căsătoriţi 34 de ani, dar ea s-a mutat înapoi pentru o scurtă perioadă în care urmau să-şi pună la punct situaţia financiară şi partajul.

Disputa s-a aprins, iar după cearta cu fostul soţ, doamna Drake s-a dus în dormitorul ei să caute bricheta şi acolo a rămas, pentru că nu a mai putut părăsi încăperea - fostul soţ a încuiat-o înăuntru şi a continuat să mănânce liniştit.



Enervată la culme, femeia a început să strige pe geam, iar când poliţiştii au venit la faţa locului l-au găsit pe soţul ei în timp ce lua masa, relatează ziarul Metro.

"A spus că a încuiat-o ca să poată mânca liniştit. Când termina masa, urma să o lase să iasă", a spus procurorul Stephen Wood în faţa instanţei de la tribunalul din Bradford.

Avocata lui Kevin a spus că acesta pledează vinovat la acuzaţia de lipsire de libertate, iar Curtea a ţinut cont de faptul că nu are cazier.
"Nu a fost o căsnicie fericită", a explicat ea contextul în care s-a produs întâmplarea neobişnuită.

Bărbatul a fost găsit vinovat pentru reţinere abuzivă şi i s-a interzis să mai vorbească cu fosta soţie timp de cinci ani. Kevin are dreptul să ia legătura cu ea doar prin intermediul unui avocat. Cei doi trăiesc acum separat.

 

Foto: Depositphotos

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Octombrie 2017
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • virginica pe 28 Sep 2017, 16:03
    usa sau fereastra, alege!

    Da' daca se incuia si el cu ea in camera mai striga pe geam?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod