Jennifer Lawrence și-a găsit perechea: El o va duce la altar - FOTO

Actrița în vârstă de 28 de ani a anunțat că s-a logodit cu iubitul ei, Cooke Maroney, directorul unei galerii de artă din New York.

Câștigătoarea premiului Oscar și Cooke Maroney s-au logodit după o relație discretă de opt luni. Un reprezentant al actriței a confirmat informația marți, după ce Cooke i-a oferit acesteia un inel cu o piatră imensă, cerând-o de soție. Data nunţii nu a fost încă stabilită, relatează Daily Mail.

Vestea cea mare vine după ce Jennifer și Cooke au fost văzuți într-un local din New York, unde actrița purta inelul de logodnă. Un martor a povestit pentru Pager Six că era evident faptul că ei sărbătoreau ceva.

"Era un inel cu o piatră uriașă. Păreau că sărbătoreau ceva, iar oamenii i-au observat și vorbeau despre ei. Inelul era remarcabil. Au stat într-un colț. Ea purta o rochie neagră drăguță cu picățele albe", a povestit sursa citată.

Jennifer și Cooke s-au cunoscut prin intermediul celei mei bune prietene a actriței, Laura Simpson, și erau împreună de opt luni. Cooke lucrează la galeria de artă Gladstone din New York și a mai fost angajat la prestigioasa galerie Gagosian.

Potrivit Daily Mail, el s-a integrat foarte bine la New York, deși a crescut într-o zonă rurală, petrecându-și copilăria la ferma din Vermont a familiei sale. Tatăl lui era dealer de obiecte de artă în Manhattan înainte ca familia să se retragă la țară.

Jennifer și Cooke au preferat să-și țină relația secretă. Actrița l-a cunoscut pe logodnicul ei la câteva luni după ce s-a despărțit de regizorul Darren Aronofsky (49 de ani), în noiembrie 2017, cu care a avut o relație de un an.
Diferența de vârstă dintre ei a avut un rol important în această despărțire, dar și faptul că, așa cum a mărturisit Jennifer, vorbeau numai despre munca lor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod