Jennifer Lawrence și-a găsit perechea: El o va duce la altar - FOTO

Jennifer Lawrence și Cooke Maroney sunt împreună de opt luni


Anterior, actrița a mai început în august 2014 o relație cu solistul trupei Coldplay, Chris Martin, care se despărțise cu cinci luni înainte de soția lui, Gwyneth Paltrow. Cei doi au fost împreună doar patru luni, apoi s-au împăcat în decembrie 2014 și s-au despărțit din nou în august 2015.

Cea mai lungă relație a vedetei a fost cea cu Nicholas Hoult, de care s-a îndrăgostit la filmările pentru "X-Men First Class".

Cei doi au fost împreună cinci ani, interval marcat de mai multe despărțiri și împăcări. În august 2014, ei s-au separat definitiv.

Născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, Jennifer Lawrence Shrader este una dintre actriţele americane în plină ascensiune. A avut roluri principale în "The Bill Engvall Show" şi în filme precum "Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain" şi "Mâinile tatălui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.


Actrița care s-a remarcat şi în seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games" a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", în 2013. În anul următor, vedeta americană a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru evoluţia ei din filmul "Ţeapă în stil american/ American Hustle". A patra nominalizare la Oscar a obţinut-o pentru interpretarea din filmul "Joy" (2015).

Jennifer Lawrence ocupă locul al patrulea în topul celor mai bine plătite actriţe din lume în 2018, cu 18 milioane de dolari, notează Mediafax.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod