Jennifer Aniston a vorbit despre infertilitate pentru prima oară: „Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat.”

Jennifer Aniston a dezvăluit că a încercat fertilizarea in vitro (FIV) în urmă cu câțiva ani.

Actrița în vârstă de 53 de ani a fost vânată de presă ani de-a rândul, mulți speculând adesea despre relațiile ei și dorința de a-și întemeia o familie. În timp ce tabloidele inventau tot felul de știri despre o posibilă sarcină, Jennifer Aniston chiar încerca să aibă un copil, dar nu reușea să rămână însărcinată.

Citește și: Jennifer Aniston, criticată aspru după ce a spus că Hollywood-ul e plin de oameni care sunt „celebri fără să facă nimic”


Într-un interviu acordat revistei Allure, Aniston a vorbit despre o perioadă de la sfârșitul anilor 30 și mare parte din anii 40 care a fost dificilă.

Ea a continuat explicând că în acea perioadă a vieții ei încerca să rămână însărcinată, lucru de care publicul nu știa până acum.

"A fost o călătorie dificilă care a durat mai mulți ani", a explicat ea.

Aniston a continuat: "Am încercat și fertilizarea in vitro, am băut ceaiuri chinezești, le-am încercat pe toate".Ea a adăugat, însă, că nu are regrete.

"Nu am regrete. Acum mă simt ușurată pentru că incertitudinea a dispărut. Nu trebuie să mă mai gândesc la asta, s-a terminat".

"Măcar dacă cineva mi-ar fi spus, cât eram în termen, să îmi îngheț ovocitele, să-mi fac o favoare.

Nu m-am gândit la asta și iată că astăzi mă trezesc că vaporul a plecat".

În timp ce vedeta se lupta cu infertilitatea, tabloidele îi atacau viața privată

 

Jennifer Aniston și Brad Pitt (stânga), Jennifer Aniston și Justin Theroux (dreapta)

 


În 2018, Aniston și actorul Justin Theroux au anunțat că s-au despărțit după doi ani de căsătorie. Înainte de asta, a fost căsătorită cu actorul Brad Pitt.

Poate te interesează și: Jennifer Aniston, noi dezvaluiri despre „divorțul dureros” de Brad Pitt.

Ce a ajutat-o să treacă peste această experiență?


Ea a sugerat că mass-media poate fi crudă față de femeile din industrie care nu au copii și a creat o "povestire conform căreia eram doar egoistă" și "nu îmi păsa decât de cariera mea".

Referitor la mariajul ei cu Brad Pitt, ea a spus: "Și motivul pentru care soțul meu m-a părăsit, pentru care ne-am despărțit și am încheiat căsnicia noastră, a fost pentru că nu i-aș fi dat un copil. Au fost minciuni absolute.
Nu am nimic de ascuns."


Foto: hepta
Sursă: bbc/ cbsnews

10 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod