Jennifer Aniston, criticată aspru după ce a spus că Hollywood-ul e plin de oameni care sunt „celebri fără să facă nimic”

Jennifer Aniston este aspru criticată pe rețelele de socializare după ce a făcut unele comentarii despre modul în care unele persoane ajung să fie celebre.

Internauții o acuză de faptul că încearcă să limiteze accesul unor persoane obișnuite la Hollywood și spun că ea a ajuns faimoasă numai pentru că părinții săi au fost actori.

Vedeta din „Friends”, în vârstă de 53 de ani, a făcut unele comentarii în timpul unui interviu cu actorul Sebastian Stan. Ea a spus că unele persoane, precum Paris Hilton sau Monica Lewinsky, au ajuns faimoase fără să facă nimic.

Citește și: Secretul unei căsnicii de 37 de ani. Povestea de iubire dintre Jamie Lee Curtis și Christopher Guest


În cadrul unui segment dintr-un interviu Actors on Actors pentru Variety, cei doi actori au vorbit despre caseta dintre Pamela Anderson și Tommy Lee, care a devenit subiectul filmului „Pam & Tommy”.

Aniston a vorbit despre modul în care filmarea a fost publicată online într-o perioadă în care Internetul începuse să influențeze societatea. „A fost exact la începutul perioadei în care Internetul a început să contureze o nouă cultură a oamenilor deveniți faimoși.
Este despre oameni care au devenit celebri fără să facă absolut nimic și care au cariere incredibile. Precum Paris Hilton, Monica Lewinsky”, a spus actrița.

Lewinsky a fost implicată într-un scandal sexual în anul 1998 cu Bill Clinton, președintele Statelor Unite de la acea vreme, în timp ce Paris Hilton s-a confruntat cu publicarea online în 2004 a unei filmări în care aceasta făcea dragoste cu iubitul său de atunci, Rick Salomon.

„Mă simt norocoasă că am început să cunoaștem această industrie înainte să devină ceea ce este azi. Mai multe servicii de streaming - ești faimos de pe TikTok, ești faimos de pe YouTube, ești faimos de pe Instagram. Este aproape ca și cum ar 'estompa' jobul unui actor”, a mai spus actrița.

Declarațiile ai au dus la apariția unui val de critici pe rețelele de socializare. Mulți internauți o acuză pentru comentariile legate de obținerea celebrității și scot în evidență faptul că părinții săi sunt actrița Nancy Dow și starul din serialul „Days of Our Lives”, John Aniston.


„Jennifer Aniston interpretează același personaj, care este doar o versiune a personalității sale, în toate filmele în care joacă, și nu oferă nimic.
Singurul lucru care o salvează este faptul că are colegi de platou destul de OK”, a scris o persoană pe Twitter, potrivit Daily Mail.

„Jennifer Aniston ar trebui să se calmeze în privința opiniilor sale, pentru că nepotismul a fost cel care a băgat-o în industrie, iar în prezent continuă să facă 20 de milioane de dolari pe an din drepturile pentru un serial care s-a încheiat în urmă cu decenii”, a scris un alt user.

„Sunt foarte nervoși că nu pot pune lacăt pe titlul de celebritate, astfel încât să rămână între ei, elita de la Hollywood bazată pe nepotism”, a scris o altă persoană pe Twitter.


„'Mă simt norocoasă că nepotismul m-a ajutat să intru în industrie înainte ca TikTok, YouTube și alte servicii să le ofere oportunitatea și altor persoane de a fi văzute. Nu aș fi fost niciodată capabilă să concurez cu astfel de candidați' - practic asta spune Jennifer Aniston”, a ironizat-o un user pe actriță.

Fanii vedetei i-au sărit în apărare.
Aceștia sunt de părere că Jennifer are dreptate atunci când spune că platformele online le-au permis influencerilor să obțină roluri care în mod normal le-ar fi fost oferite unor actori.

„Are dreptate. Actorii cu experiență sau cei care au ieșit de pe băncile școlii au fost dați la o parte pentru influenceri care n-au niciun fel de pregătire”, a comentat un fan pe Twitter.

Părinții lui Jennifer Aniston au divorțat când ea avea nouă ani, iar actrița a susținut că tatăl său a descurajat-o să urmeze o carieră în actorie.


„Sfatul tatălui meu a fost întotdeauna: 'Nu face asta. Mai bine devii medic, avocat'”, a declarat Aniston într-un interviu din anul 2012.

„Nu voia să am inima frântă pentru că știa că este o industrie dură. Dar m-a făcut să-mi doresc asta și mai mult. Fă ceea ce te face fericit și nu îi lăsa pe oameni să te descurajeze”, a declarat vedeta la acea vreme.

Deși nu a încurajat-o să devină actriță, tatăl său a susținut-o ulterior și a ajutat-o să-și facă un nume la Hollywood.

„Jennifer este un talent înnăscut.
Sunt unele lucruri pe care le poți învăța în această industrie și sunt unele lucruri pe care nu le poți învăța. Instinctul comic pe care îl are nu poate fi dobândit. Este cel mai mare atu al ei”, a declarat John Aniston într-un interviu din anul 1990.

Foto: Hepta
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod