Jamie Lee Curtis

Secretul unei căsnicii de 37 de ani. Povestea de iubire dintre Jamie Lee Curtis și Christopher Guest

Căsnicia este despre dragoste și romantism, dar este nevoie și de angajament și eforturi atunci când lucrurile nu merg bine.

Jamie Lee Curtis și Christopher Guest  au o căsnicie lungă și solidă. Dar, deși sunt împreună de 37 de ani, ei știu că este nevoie de multă muncă pentru a menține o căsnicie fericită. Și cu siguranță, în mulții ani petrecuți împreună, au învățat puțin despre ceea ce face o căsnicie de succes și de durată.

Căsniciile rămân puternice în funcție de deciziile pe care ambii parteneri le iau pentru binele comun. Povestea celor doi ne arată că, atunci când este vorba despre persoana potrivită, toate eforturile pentru dragostea și siguranța relației merită din plin.

Jamie Lee Curtis a știut imediat că el este alesul


Jamie l-a "întâlnit" pe Christopher pentru prima dată când avea 25 de ani, când i-a văzut poza în revista Rolling Stone. I-a spus imediat prietenei ei că se va căsători cu el.

Ca o coincidență ciudată, s-a întâmplat ca prietena ei să-i cunoască impresarul și i-a spus asta lui Jamie. Ea a sunat și le-a dat numărul ei în cazul în care Chris era interesat, dar el nu a sunat niciodată.

Jamie spune acum că întreaga ei viață s-a bazat pe câteva secunde pe care ea nu le-a văzut să vină - văzând poza lui în acea revistă.
Arătându-ți că nu știi niciodată ce este după colț sau ce ți-ar putea aduce șansa. (Citește continuarea în pagina următoare)
16 Iunie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod