Top 5 cele mai bune smoothieuri pentru mai multă energie vara asta

Canicula te vlăguiește încă de la primele ore ale dimineții? Dacă ești sensibilă la cofeină și nu poți bea cafea sau ceai verde pentru a te energiza, atunci ia în calcul aceste 5 smoothieuri excelente care îți vor reda rapid vitalitatea, îți vor spori puterea de concentrare și implicit, productivitatea.
Imi plac smoothieurile si le prepar la micul dejun ori de cate ori am ocazia. Mai mult decat atat, am grija sa aleg ingrediente cat mai proaspete si satioase pentru a ma bucura de cat mai multa energie pe tot parcursul zilei. Nutritionistii spun ca pentru un start bun trebuie sa consumi la masa de dimineata carbohidrati complecsi precum: cereale integrale, fructe, legume, nuci si seminte. Daca nu ai timp sau dispozitia necesara sa le mananci separat, in diverse combinatii, ei bine smoothieurile iti ofera sansa de a le consuma pe toate intr-un singur pahar!

Iata 5 retete de smoothieuri care te vor incarca instant cu energie! Te asigur ca gustul si consistenta lor te vor surprinde placut!

Smoothie cu banane si unt de arahide


Iti poti creste vitalitatea si eficienta pe durata intregii zile cu acest smoothie preparat din unt de arahide, banane, lapte de orice fel, pudra proteica si seminte de in. Pune ingredientele (in orice proportie iti doresti) intr-un blender si adauga cateva cuburi de gheata.
Bautura astfel obtinuta te va racori si iti va da acel boost instant de energie care ai nevoie zilnic. Pudra si semintele de in ofera organismului grasimi si proteine ​​sanatoase pentru buna functionare a creierului, iar banana contine fibre si carbohidrati ce ofera satietate pana la masa de pranz. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod