9 activități de vară care te ajută să slăbești

Vara este anotimpul tuturor posibilităților. Chiar și când vine vorba de a scăpa de kilogramele în plus.
Mi se pare aproape imposibil sa nu slabesti vara. Trei luni (sau poate chiar mai multe) in care putem consuma doar alimente usoare si sanatoase – in principiu salate de legume si salate de fructe. Mai mult timp petrecut in afara casei, la plimbare prin oras sau chiar prin alte orase, la munte si la mare.

Dincolo de asta, mai sunt si numeroase activitati care ne ajuta sa nu ne plictisim (desi vara e mai greu sa te plictisesti) si, in acelasi timp, ne ajuta sa slabim. Care sunt acestea si de ce ar trebui sa le practici? Hai sa vedem:

GRADINARITUL

Gradinaritul nu inseamna sa stai in pozitia ghemuit minute in sir.
Gradinaritul inseamna sa te ridici, sa te apleci, sa te ridici, sa te apleci… Pe langa asta, in timp ce corpul tau este in lucru, mintea ti se relaxeaza, sufletul ti se incarca de frumos si starea de bine nu intarzie sa se instaleze in interiorul tau. Planteaza un copac, planteaza-ti florile preferate, pune cateva rasaduri de rosii sau capsuni. Conecteaza-te trup si suflet cu natura!

INOTUL

Daca iti doresti, sa stii ca nu este niciodata prea tarziu sa inveti sa inoti. La cat de frumos se lucreaza corpul in timpul inotului, e si pacat sa nu incerci.
Si cum vara ti-o petreci mai mult la mare sau la piscina, atunci chiar nu ai niciun motiv sa nu practici inotul. Inainte de a intra in apa, adu-ti aminte sa iti incalzesti bratele prin miscari usoare.

DRUMETIA

Drumul e lung, intr-adevar, dar la fel este si drumul spre trupul la care visezi. Daca nu ai mai facut asta niciodata sau a trecut ceva de timp de la ultima experienta, vara asta ar trebui sa iti iei un mic rucsac in spate, echipamentul adecvat si sa mergi la intalnire cu muntele. Asa cum e in cazul tuturor activitatilor mentionate in acest articol, drumetia face piciorul frumos, dar si psihicul sanatos.
Citeste continuarea pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod