Dieta cu ajutorul căreia Selena Gomez se menține în formă: ce mănâncă la micul dejun, prânz și cină

Selena Gomez a vorbit în repetate rânduri despre fluctuațiile de greutate cauzate de afecțiunea autoimună de care suferă. În urmă cu aproape șapte ani, vedeta a dezvăluit că suferă de boala Lupus.
Apoi, doi ani mai tarziu, Selena a reintrat in atentia publicului cu inca o serie de declaratii ce i-a ingrijorat pe fani. „Problemele mele la rinichi sunt destul de mari. Corpul meu va fi supus unui transplant. Sunt optimista si sper sa ma recuperez cat mai rapid dupa aceasta operatie”, a marturisit atunci starul american.

Nu de putine ori, din cauza problemelor sale ponderale, Selena a fost pusa in fata unei avalanse de comentarii neplacute pe social media: „Am primit foarte multe remarci rautacioase, comentarii care m-au afectat emotional.
E important sa intelegem cu totii acum. Fluctuatiile de greutate s-au declansat din cauza problemelor mele de sanatate. Iau multe medicamente si trebuie sa urmez acest tratament cat mai mult, poate pentru tot restul vietii. Corpul meu se transforma de la o luna la alta”, a mai explicat vedeta.

Cu toate acestea, Selena Gomez face tot posibilul sa isi pastreze un regim de viata cat mai echilibrat. Se odihneste cat mai mult pentru a fi cat mai productiva (in curand, Selena va scoate un nou material discografic si va lansa inca un sezon de Selena + CHEF, un show televizat in care artista gateste alaturi bucatari consacrati). Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod