Sylvester Stallone „vrea să facă” un reality show cu familia sa. El și-a reaprins căsnicia de 25 de ani, după o scurtă despărțire

Sylvester Stallone a dezvăluit în emisiunea The Jonathan Ross că „dorește să facă” un reality show cu familia sa, atâta timp cât încă „mai este relevant”.
Actorul, în vârstă de 76 de ani, a reaprins, recent, flacăra iubirii în căsnicia sa, după o scurtă despărțire, ce a survenit vara trecută. 
Actorul este căsătorit, de 25 de ani, cu Jennifer Flavin.
 


Familia, baza “lanțului trofic”

 

Starul din filmul Rocky a dezvăluit, pe Zoom în emisiunea de succes ITV, că, în opinia sa, fanilor le-ar plăcea să-i urmărească viața de acasă, alături de partenera sa, de copii și cei doi pudeli ai săi.

El le-a mai spus telespectatorilor că se întoarce cu plăcere acasă de la filmări și că familia se află la baza „lanțului trofic”.

Stallone a afirmat, referitor la acest viitor reality show: „Vreau să o fac cât timp sunt încă relevant.
Joci Rocky și Rambo și toate aceste personaje, dar când ajungi acasă și ai trei fiice și doi pudeli, ești cu un pas mai jos în lanțul trofic. Practic, la baza lui. Asta înseamnă familia”.
 
 

Reality show-ul, produs de cei care au făcut The Kardashians

 

 
Actorul are trei fiice, Sophia, 26 de ani, Sistine, 24 de ani și Scarlet, 20 de ani, împreună cu Flavin, 54 de ani.
De asemenea, mai are și un fiu, Seargeoh, în vârstă de 43 de ani, cu fosta sa parteneră Sasha Czack. Alături de aceasta din urmă l-a mai avut și pe regretatul Sage Stallone, care a murit tragic la 36 de ani în urma unui atac de cord, în iulie 2012.

El a declarant, pentru EXTRA, că reality show-ul său va fi produs de aceleași persoane din spatele Keeping Up With The Kardashians.

„Acest lucru va șoca oamenii”, a spus el înainte de a spune că spectacolul va fi un „film suprem”.

Dar el a explicat că, în cele din urmă, a spus da, pentru că este din nou în frunte: „Sunt în plină revenire, așa că, de ce să nu le arătăm oamenilor cum este în acest moment, nu când ești depășit sau te-ai pensionat?”.

Reality show-ul va avea premiera pe Paramount+, dar data lansării nu a fost încă anunțată.
Acesta va oferi spectatorilor o perspectivă asupra vieții sale profesionale și a problemelor maritale recente.


Regretă că s-a concentrate pe carieră, în detrimentul familiei

 

Luna trecută, Stallone a dezvăluit, legat de căsnicie și copiii săi, că regretă că s-a concentrat asupra carierei sale.
Declarația a venit după ce, pe 19 august, soția lui ceruse divorțul.

Însă, în octombrie, cuplul s-ar fi întâlnit acasă, unde au vorbit și au reușit să rezolve diferențele dintre ei.
Stallone a vorbit despre forțele care i-au împins, pe el și pe soția sa Jennifer, înapoi împreună după scurta pauză de vara trecută.

„Nu le-am acordat suficientă atenție când au crescut. A avut loc o retrezire a ceea ce era mai valoros decât orice, adică dragostea mea pentru familia mea. Acesta are prioritate față de munca mea și a fost o lecție greu de învățat. Eram atât de orientat spre carieră și acum spun: „OK, nu am atât de mult în față și vreau să încep să-i întreb despre viața lor”.
Îi întreb despre ziua lor și au început la început puțin monosilabici. Apoi l-am auzit pe unul spunând: „M-am gândit doar la tine”. Oh, Doamne. Nu am mai auzit asta până acum în viața mea. Când o fiică știe că îți pasă, ea rămâne acolo pentru totdeauna”, a spus Stallone pentru The Sunday Times.

Soția sa, fostul model Jennifer Flavin, a cerut divorțul pe 19 august, după care, ulterior, starul din Rocky a dat, pe 24 august, o declarație în care spunea, potrivit E! Știri: „Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”.
 
11 Noiembrie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod