Sylvester Stallone, mândru de fetele sale superbe. Cele 3 fiice și soția sa arată incredibil

Sylvester Stallone a sărbătorit recent absolvirea fiice sale Scarlet cu o serie de fotografii de familie încântătoare!

"Rocky", în vârstă de 74 de ani, a postat recent o fotografie cu el alături de Scarlet (19 ani), Sistine (22 ani), Sophia (24 ani) și de soția sa, Jennifer Flavin. Toate fetele din viața lui arată incredibil, iar actorul se mândrește cu asta!

Sylvester Stallone a postat această fotografie cu ocazia absolvirii liceului celei mai mici dintre fete. Alături de fotografie, mândrul tată a scris: "Felicitări pentru absolvirea liceului minunatei noastre fiice SCARLET!"

Sylvester Stallone a sărbătorit absolvirea liceului fiicei sale Scarlet cu o serie de fotografii de familie încântătoare postate pe Instagram (de la stânga la dreapta: Sistine, Scarlet, Jennifer, Sophia)


Sylvester a îmbrăcat o cămașă albă și pantaloni asortați pentru ziua respectivă, împreună cu o pereche de ochelari de soare.

Scarlet a purtat o rochie albă mini cu mânecă scurtă, cu imprimeu floral multicolor și colier auriu.

Surorile lui Scarlet și mama lor arătau, de asemenea, senzațional în fotografia de familie, unde toate purtau ținute florale similare.

Vezi și: Sylvester Stallone își vinde casa cu 85 de milioane de dolari.

Cum arată locuința în stil mediteranean

Actorul de la Hollywood a postat, de asemenea, o fotografie cu fiica sa Scarlet pozând cu baloane și mesajul "Felicitări"

 

Cele trei fiice ale lui Stallone au fost desemnate Miss Golden Globes 2017 şi l-au ajutat pe Jimmy Fallon, maestrul de ceremonii al galei, să înmâneze Globurile de Aur.

Sylvester Stallone a sărbătorit recent 24 de ani de mariaj cu Jennifer Flavin,a  treia sa soție. Actorul a mai fost căsătorit cu Sacha Czack șo Brigitte Nielsen.



A avut doi fii cu prima sa soție, fiul cel mare Sage a murit, din păcate, din cauza unei boli de inimă la vârsta de 36 de ani. Fiul mai mic al fostului cuplu, Seageoh, în vârstă de 42 de ani, a fost diagnosticat cu autism la o vârstă fragedă.

Sursă: dailymail
Foto: depositphotos/hepta

23 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod