Farmec relansează gama Gerovital H3 Hyaluron C cu un nou concept grafic

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, relansează gama Gerovital H3 Hyaluron C într-o nouă prezentare.
Cele cinci produse ale gamei sunt disponibile într-o serie de noi ambalaje si oferă aceeași eficiență antirid și de hidratare dovedită, datorată concentrației mărite de acid hialuronic pur și lipozomal, precum și vitaminei C.

Noua prezentare a gamei transpune grafic beneficiile hidratante ale produselor, din perspectiva metodei de acțiune a principalului ingredient prezent în toate cele cinci formule – acidul hialuronic. Atât în formă pură, cât și lipozomală, acesta poate reține cantități mari de apă, contribuind la refacerea rezervelor de apă ale tenului și la o îngrijire în profunzime. Astfel, reprezentarea 3D a structurii chimice a acidului hialuronic este alăturată ilustrației realiste a picăturilor de apă absorbite de acesta. În plus, noile ambajale afișează concentrațiile și beneficiile principalelor ingrediente ale produselor, acidul hialuronic și vitamina C, pentru a veni în întâmpinarea consumatorilor de astăzi, mult mai educați și mai atenți la compoziția și formularea produselor pe care le folosesc.


„Ne bucurăm să asistăm la o creștere a gradului de educare a consumatorilor în ceea ce privește produsele cosmetice, reflectată în preocuparea activă față de îngrijirea tenului, adecvată vârstei și problemelor specifice, precum și la o mai bună documentare asupra ingredientelor prezente în produsele pe care le folosesc, alăturarea lor cu alte ingrediente și integrarea corectă într-o rutină.
Pe fondul acestei tendințe, am adaptat ambalajele întregii game pentru a oferi și vizual consumatorilor noștri toate informațiile de care au nevoie atunci când aleg un produs, la raft sau online, – de la concentrația ingredientelor regăsite în produsele Gerovital Hyaluron C, la beneficiul oferit și până la metoda de acțiune a acestora”, a declarat Claudia Pălăcian, manager de produs în cadrul companiei. 

Gama Gerovital H3 Hyaluron C reunește produse de curățare și de îngrijire a tenului, pentru zi și pentru noapte, destinate femeilor cu vârsta de peste 30 de ani. Prin eficiența dovedită în hidratarea profundă a tenului și în prevenirea ridurilor incipiente, datorată acțiunii acidului hialuronic și efectului antioxidant al vitaminei C, produsele alcătuiesc o rutină completă, în doar câțiva pași, ideală stilului de viața dinamic al consumatorilor de astăzi. 

Despre produsele din gama Gerovital H3 Hyaluron C


Specialiștii Farmec recomandă începerea rutinei de îngrijire prin curățarea tenului și eliminarea delicată a tuturor impurităților acumulate la suprafața pielii folosind Apa micelară Gerovital H3 Hyaluron C. 

Crema antirid de zi este bogată în acid hialuronic pur și lipozomal. În forma sa pură, acesta contribuie la refacerea rezervelor de apă ale pielii şi la diminuarea pierderilor transepidermale de apă, pe când lipozomii cu acid hialuronic pătrund prin bariera de protecție a pielii și asigură o hidratare în interiorul dermului.
În plus, formula conține vitamina C și niacinamidă, care stimulează producția de colagen, precum și vitamina E, eficientă în refacerea rapidă a pielii. 


Integrând aceleași ingrediente în concentrație mare, Crema antirid de noapte asigură regenerarea pielii în timpul repaosului nocturn, atenuează ridurile și previne apariţia ridurilor noi.

Pentru îngrijirea zonei sensibile a ochilor și a buzelor, a fost creată Crema antirid contur ochi și buze, cu un conținut ridicat de acid hialuronic și îmbogățită cu vitamina E și vitamina C lipozomală, pentru efecte vizibile şi de durată. 

Pentru un plus de hidratare în rutina zilnică, Fiolele cu acid hialuronic și vitamina C au efecte hidratante, antirid și antioxidante, care asigură umplerea și netezirea ridurilor dinspre interior și previn efectele nedorite ale îmbătrânirii premature a pielii.

Produsele sunt disponibile în toate supermarketurile, hipermarketurile și magazinele de profil din țară, precum și în cele 8 magazine Farmec și 22 de magazine Gerovital, în magazinul în franciză din Pitești şi online, pe www.farmec.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod